Förbereder träningen med energi. In

Förbereder träningen med energi. Innan jag tränar så drack jag en kaffe för förbränningen och nere på gymet så ladda jag på med mera energi, då dricker jag extreme energy drink med guarana i. Det gör att jag orkar det lilla extra. Efter träningen så dricker jag en protein shake som är färdig direkt från gymet. Jag älskar sats kylskåp med alla goda färdiga shakes men ska du vara ekonomisk så köp stor pack från gymgrossisten.com . Jag ska träna en snabbis sen ska jag till salongen för att sedan hämta spons militär byxor som låg ska ha på mig på en plåtning imorgon med bar överkropp haha. Ni får reda på vilken tidning det är imorgon då jag självklart kommer att lägga upp lite bilder från plåtningen. Nu tränar jag bröst och snackar lite med Ola Rapace, skådisen från wallander filmerna. Han ska vara på sitges samtidigt som mig i augusti och spela in sin nya film om boxning där, han kör ut en bild från ett berg och jag ska inte berätta vad bilen hamnar på, det är hemligt. Sen träffade ja…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Förbereder träningen med energi. In

  1. elina says:

    ååh, jag såg dig idag på sats precis vid den där kylen, säkert exakt samma tillfälle också och när du gick omkring i gymmet men vågade inte riktigt hälsa.. du såg lite upptagen ut med mobilen och så… vet inte om du såg mig, jag hade vita shorts och typ oranget linne och sportbh, svart hår, toffs, 17 år hahaha (relevant va?)… Men men, blev iaf riktigt glatt överraskad av att se dig där idag i verkligheten för första gången för jag följer din blogg och planerar att klippa mig hos dig inom några år 😀 hehe
    hoppas du mår bra och fortsätter vara grymt snygg! svara gärna på något sätt då skulle jag bli jätteglad! =) puss&kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *