Förra helgen var jag i Göteborg och satt i jury för Miss Universum Sweden 2012

Förra helgen började jag med en roadtripp till Göteborg med Snyggingarna Alex Shirpey, Martin Ekholm och Kim . Vi bilade i 6 rimmar och hade det skoj i bilen men det var inte så bekvämt att sitta så länge . Väl framme checkade vi in på hotel scandic Rubinen som ligger mitt på Avenyn och är mitt favorit hotel. Där träffade vi Chabbe med sitt jobb team. Vi drog på krog runda och senare avslutade på park Lane där Henke hade klubb Queer som är gay sista Fredagen varje månad. Mina snygga Hunk vänner dansade på stället och vi hade kul som vanligt. Chabbe som är min svåger fick stå ut med lite blickar från olika gays haha men kul var det.
Efterfest vart det en snabbis på rummet då vi alla bodde uppe på största sviten. Jag var vaken tills frukost vart serverat och åt en rejäl fylle frukost medan pojkarna sov. När jag vaknade hade dom redan åkt tillbaka till Sthlm.
Senare på dagen satt jag i Juryn för miss Universum Sweden 2012 men detta var en deltävling med
Massa fina tjejer. Vinnaren får tävla i Stockholm på den stora finalen och senare åka för att delta i världs tävlingen.
Här på bilden ser ni Ronnia som vann miss Universum Sweden 2011 och vart miss Photogenic Of universum 2011. Hon var confranciär och en grym sådan. Efter tävlingen så drog Chabbe hem med gänget från Newz . Dom var med och filmade allt. Joakim Granberg är mannen bakom tävlingen.
Själv valde jag att stanna kvar i Göteborg över Lördagen oxå fast egentligen borde åkt hem till Sthlm eftersom jag hade hjälpt till att boka in Kate Ryan på spelning förra Lördag hos min goda vän Navid som hade henne som artist på sin nya klubb Star som är Sthlms största GAY ställe.
Kate Ryan är även med i min tränings video med sina heta träningstips.
Jag gick på middag och Liseberg lite senare på kvällen. Det var skönt att komma dit sent eftersom jag var lite seg, bakis , trött och då passade det perfekt att det inte var mitt på dagen eftersom det är så mycket söta fans som kommer fram och vill ta en bild. Det är självklart super kul att dom tycker om mig så mycket och självklart ställer jag upp då det inte alls är speciellt jobbigt utan mest skoj. Fast jätte skönt att få vara lite själv oxå ibland. Jag hann äta massa sockervadd godis och åka nåt för att sen bege mig tillbaka mot Avenyn och Hotel Rubinen. Jag kollade på Eurovision och sprang mellan mitt rum, grannarnas rum och hotel baren som ligger uppe på takterassen där jag träffade Gleen Hysen och han son Tobias Hysen. Jag skålade lite med härliga gubben Gleen som jag verkligen gillar. Han skulle upp till Sthlm under veckan för att heja på Anton Hysen som vann hela Lets Dance. Grattis lill Hysen.
Ok tillbaka till Eurovision jag vart så glad när Sverige tog hem allt:-))) det firades ordentligt i Göteborg och jag hade en super kul kväll.
Dagen efter var jag på stan och lunchade shoppade samt fika massa gånger. Jag var med Igor , Effie och några till.
Kl 20.30 flög jag hem med 17 härliga killar från Upplandsväsby som hade härjat hela helgen. Kolla in denna knäppa bild som Johan ville ta med mig och hans härliga lill gäng men hans byxor åkte av i min tillvaro haha…. Då förstår ni på vilken härliga nivå denna weekend var…

20120603-111912.jpg

20120603-112006.jpg

20120603-112044.jpg

20120603-112306.jpg

20120603-112325.jpg

20120603-112355.jpg

20120603-112415.jpg

20120603-112510.jpg

20120603-112530.jpg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *