Fråga mig vad ni vill

 
Hej allihopa nu kan ni ställa vilken FRÅGA  som helst till mig på QuestionMe, den nya sociala media plattformen som är precis som det låter! “Fråga mig”. Det är en plattform där ni när som helst, varifrån som helst kan gå in och kommunicera med mig kring allt som händer och få ett personligt svar tillbaka av mig direkt i mobilen! Ni bestämmer om ni vill ha svar i kortatext, alternativt röst eller tom video för personliga utvecklande svar! Häftigt va?!
Detta gör att jag enklare kan hålla en mer personlig dialog med er och faktiskt svara på frågor vilket jag annars inte gör så ofta som jag skulle vilja men på QuestionME ska jag svara alla, vilket bara kommer stärka relationen mellan mig och alla er, mina underbara följare och vänner. 
Jag tycker det är ett grymt bra verktyg som länge saknats i vår sociala värld!
Kika in på min Profil och lämna en fråga när ni vill ❤️ 
https://questionme.co/bobby-oduncu 

4 reaktioner på ”Fråga mig vad ni vill”

  1. Tommy Gustafsson

    Hej finaste Bobby! Hur länge ska det gå tills man märker någon skillnad när man tar dina kapslar? Har nu tagit drygt 1 burk! Vad märker man först av i så fall! Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *