Friskt luft har aldrig skadat nån.

Friskt luft har aldrig skadat nån. Inte för att jag gillar kylan men jag och Michael tog en lång promenad på drottninggatan och det var verkligen uppfriskande att få luft. Jag har bara vart inomhus hela dagen. Började dagen med ett tidigt möte med Kicks och direkt efteråt hade jag en intervju med finest.se som min goda vän Alexander Erwik gjorde. Efter det så gjorde jag en intervju med en annan nyhetssajt. Har självklart klippt lite bla snygg Erik. Nu ska jag till restaurangen Grill för att äta en god middag med bror och vänner. Hörs från middagen stor kram, eller stor puss hehe jag är verkligen puss sjuk haha
 

Här äter vi en underbar middag med min vän Michael, min kompagnion och svåger samt min kära bear Robban,,,,, vi fick oss ett gott skratt sen vart det affärer och nu sova, ska upp kl 06

 
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Friskt luft har aldrig skadat nån.

  1. Ana says:

    Hej Bobby. Jag undrar var man kan köpa dem röda läppbalsam som du gav ut vid kicks för att jag får inte tag i dem och den är jätte bra för mina läppar, jag skulle vilja köpa några?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *