glansiga tånaglar så gay. Så här se

glansiga tånaglar så gay. Så här ser det ut när jag ska på pedikyr. Jag åt en god och nyttig sallad medans Lovisa som fila mina fötter säger att jag är den enda som nånsin ätit pratat i tel och blogga samtidigt haha. Alltså ni ska se mina tånaglar, hon la på nån lack som glänser massor och det är så gay, inte för att jag är gayig av mig haha. Inte nog med det jag tar och handlade en ny telefon som extra tel ifall min går sönder utomlands, ja då tyckte försäljaren att jag skulle ha samma tel men i rosa för att det är pride veckan och skulle passa mina icke sexiga tår haha det är nog det enda som inte är sexigt på mig. Ok hörs snart för att nu ska jag färga Sara lumholdt. Snyggingen från Ateens. Bild kommer sen. Hej hej från mina tånaglar

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”glansiga tånaglar så gay. Så här se”

  1. Bobby jag har en viktig fråga!
    VArför får man vitt hår!? jag har mörkt hår och har märkt att jag börjat få vitt hår. Jag tror personligen det beror på att jag har färgat håret vid flera tillfällen.. slingat o då har de behövt bleka mitt hår. Det är inget ärftligt i mitt fall vad jag vet. Så snälla svara need to know, jag har ju mörkt hår så det syns ju sjukt mycket när ett vitt hårstrå sticker ut. Jag vill liksom inte färga hela livet ut pga färgerna.. Det sliter mkt på håret.. finns det något annat alternativ så man kan ”dölja” de vita hårstrån?
    tack så mkt för en bra blogg
    hoppas du svarar!

  2. jag använder fondation ibland för att täcka mina minimala finnar hehe,,,,brukar ha lancomes flytande fondation eller en som kommer från ett märke som heter sonja och säljs hos min saana som gör ansiktsbehandlingar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *