God jul bloggen:) julmaten var lika

God jul bloggen:) julmaten var lika god som vanligt hos familjen Gidlöf. Jag har som vanligt ätit så mycket så att snart blir det att ligga på soffan och kolla på kalles jul. Tidigare idag så tittade jag på Pippi Långstrump som gick på tv och jag fastnade direkt. Det är nåt speciellt med alla Astrid Lindgrens filmer som jag tittade på som liten. Pippi spelades in på 60talen och det är bland dom bästa barnprogram. Det är verkligen nåt magiskt med julen. Allt känns så mysigt och härligt. Puss å kram Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “God jul bloggen:) julmaten var lika

  1. Vanessa says:

    hejhej.. Idag är det ju julafton och jag fick ett paket på morgonen och mke fler på kvällen, och imorse fick jag dina hårprodukter, jag använde de nu när jag duschade, kan bara säga två saker, de luktar sjukt gott och de var jätte bra för mitt hår iaf.. Kan säga en till sak också att du är grym på att skapa hårprodukter:D
    God Jul & Gott Nytt Ã?r!!

  2. S says:

    självklart är julen underbar, maten är ett + i hörnet. Men inget slår syriansk julbord 😀 du måste hålla med att de är underbart 😀
    God jul på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *