god morgon Uppsala. Har just ätit gröt och ägg till frukost med godis

god morgon Uppsala. Har just ätit gröt och ägg till frukost med lite godis medans vi kollade på Idol:) det är inte mitt favorit program men jag gillar att titta på den ibland. Flera som gillar idol.?.? Jag skulle jobbat med Idol denna säsong men jag valde att göra annat. Snart ska jag och Robin (kolla hans blogg för mer bilder) på stan för att shoppa och sen hem till hans föräldrar på lunch.
På bilden står jag med två sköna killar som ville ta bild med mig igår. Det var säkert 20st som fotades med mig igår och massor med tjejer kom fram och gav mig sjukt mycket komplimanger, även killar gjorde det. Snacka om att Uppsala borna är snälla och härliga. Gillar glada människor som inte har attityd. Stor plus till er alla. Hörs snart då vi är på stan puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “god morgon Uppsala. Har just ätit gröt och ägg till frukost med godis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *