Godmorgon 2maj….. bilder från igår

Godmorgn alla solstrålar som är pigga och glada,jag är inget av dom just nu bara trött och morgonseg 🙂
Innan jag börjar skriva om kvällen vill jag säga wow vilka trevliga och underbara kommentarer jag fått, blir skit glad ju 🙂 🙂 :-))
Igår kväll var det sånt sjukt drag på Ambassadör så det inte går att jämföra med nån annan kväll, musiken var så grym och stämmningen på topp fast enda nackdelen var att det vart så varmt efter ett tag och mer och mer folk kom så svettet började rinna. Gick inte att gå in mot dansgolvet eftersom det vart sån kaos, då menar jag för mycket folk på stället, påminner om klubbarna utomlands, vi var kvar till kl vart 2 så drog vi vidare och åt kebab.
kl 03.30 sprand jag ner till tvättstugan och slängde in nån maskin sen 40 min senare in i torktumlaren, så tror jag måste dit nu och hämta mina kläder. Jag brukar ha städhjälp vart 3e vecka och då tättar hon ca 15-18 tvättar, jag använder ju så mycket kläder…
Här kommer lite bilder från igår

Denna bild är lånad från www.stureplan.se

Dansade till RNB med vackraKenza

Kelly Rowlanda och David Guetta påväg till scenen,,,,,

Hjälp ni ser hur galet det vart vilken jag älskar men stället är inte gjort för det speciellt airconditioner

Här är flera av cleangroup dansarna och flesta är mina vänner,,,, Stolt jag blir över att Nadja som fixade håret på alla….

Fan vilken snygg bild på oss, kul att träffa er tjejer igår, Sabina really hot, hälsa din lilla syster med en puss från mig

Camilla Brinck med vännina, Camilla är en vän och kund sen många många år, ca 9år,,, Hon sjöng oxå för mig på min 30års överasknings fest med många andra artister på cafe opera som du kan läsa om här http://bobbys.spotlife.se/2009/04/page/6/

Jag Mirre och Nadja som var min Eler för 2år sen, nu jobbar hon hos mig. Love you Nadja

Sibel var på toppen humör och bar hatt som vanligt :_)

Efter kl 02 kan ni få mig för 50% rea,,, nån som vill köpa mig?? innehållet får du på köpet 🙂

 • Skor Paul Smith
 • Byxa chinos JLindeberg
 • Pike Lyle&Skott
 • Jackan Rag recycle
 • Tröjan i handen Hugo Boss


Här sitter vi och äter en jätte god och onyttig kebab mums… Självklart frågade jag om nån kan ta bild på oss 🙂 Dt var så skönt att komma ut och få lite frisk luft… fanns massa fler bilder men orkar inte lägga upp fler… 
Nu ska jag hämta kladerna och sen några paket jag fått på osten, bla nån present från Samuel 🙂 åhhh jag älskar presenter och Samuel är bra på sånt.
Efteråt ska jag till salongen för att klippa Mirre och umgås med min brors barn som vantar på mig där, dom är så underbara så jag längtar dit
hörs snart igen via mobilen puss

0 reaktioner på ”Godmorgon 2maj….. bilder från igår”

 1. Tja!
  Skulle jättegärna vilja veta vart din kompis på bilden har köpt sin jacka eller vad det är för märke, har letat efter en sån jacka i snart 3 månader
  tacksam för svar:)

 2. Bobby, Hälsa mirre från hans systers kompis-leila från norrköping!.. O sen bobby besök http://www.gastroni.se för o käka mat från vilken restaurang du vill o få det levererat ti dig inom en timme..Vart än du befinner dig. Peace på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *