godmorgon Tv4, tar er med storm nu.

godmorgon Tv4, tar er med storm nu. Dagen började med att jag var sjukt trött och det är jag fortfarande men måste bara avslöja att mitt morgon möte med tv4 gick bra. Vill ni veta vad det handlade om.? Sitter i bilen nu påväg till nästa möte som är top hemligt och efter det har jag ännu ett möte med spotlife. Efter det möte med nya elever så idag är bara en affärs dag med massa bizniz som görs. Tycker ni jag är en duktig affärsman.?.? Skönt med såna dagar så jag får tänka på annat än att vara småledsen och ont i ryggen. Inte för att smärtan i både rygg/nacke och hjärta är borta men jag kan koppla bort sånt. Kl 12 börjar mitt möte. önska mig lycka till nu:) ska samla mina krafter nu och få i mig lite mer kaffe.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “godmorgon Tv4, tar er med storm nu.

  1. fmm says:

    Hej bobby 🙂
    Hur mycket kostar det att färga sig hos er? Om det är du som färgar?
    Hade vart nice om du kunde svarat direkt i min blogg.
    Hare bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *