Godnatt bloggen, imorgon kommer Darin och Danny

Godnatt bloggen, idag har jag verkligen bara legat i sängen och druckit te med honung och ingefära. Sjukt ont i halsen…. Hoppas jag är bättre imorgon så jag inte smittar både Darin Danny. bägge snyggingarna kommer till mig imorgon tidigt så jag måste upp kl 07.00 lovade Darin att fixa håret trots att jag inte har några tiden så det blir innan öppninig och snygga Danny saucedo kommer direkt efter

Vi ska göra en makeover på honom, jag får fria händer

Danny ska bara putsa och ansa till det lite här och där hehe sen ska vi lunch mysa
Det kommer lite bilder imorgon oxå… sov gott alla underbara medmänniskor… kärlek Bobby

0 tankar om “Godnatt bloggen, imorgon kommer Darin och Danny

 1. Nastasija says:

  Men så tråkigt ju, du får verkligen krya på dig 😉
  Okej två kunder som man gilla kommer imorgon, nice ….
  Oj ska sj oxå upp tidigt imorgon , god natt !

 2. jen says:

  Du är ju grym så jag måste ställa två frågor till dig, om hår gvetvis 😉 Jga är platinablond, men vill bli mörkare.. hur ska jag gå till väga på bäst sätt utan att slita för mycker på håret?
  Min frsör säger att jag borde låta utväxten växa ut och sen slinga, men förlåt.. jag tänker inte gå runt med en sådan utväxt! Fråga nr 2, jag funderar på att göra hårförlängning med microringar.. en del säger att det slter MASSOR andra att det inte sliter alls.. vad är din uppfattning? Keep up the good work med din blogg. Kärlek till dg från Malmö.

 3. Jen says:

  Hej Bobby! Jag måste verkligen få fråga dig, vilken toning är det du använder på Kenzas hår? Vore jättesnällt om du ville svara på min fråga 🙂

 4. bobbys says:

  jag tonade Kenza lite mörkare sist så då hade vi wellas colour touch plus 55/03…… fast färgen ser lite annorlunda nu då den släppt lite,,,,, annara brukar hon ligga på en 77/03 då jag tonat det lite ljusare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *