Göteborg kväll 3. Här ser ni min so

Göteborg kväll 3. Här ser ni min sommar outfit som ska få alla att minnas mig som den färgglada killen jag är. Jag skulle lugnt kunna komma hit 1gång i månaden. Vad säger ni alla som bor i Göteborg, vill se mig här oftare.?.? Byxorna köpte jag idag på zara 299kr. Köpte även gula. Strumpor mq. Tshirt från Carlings märke rolling stone. Nu ska jag och mirre ge oss ut på avenyn på drink sen hem till Martin på förfest och efter det hela natten lång med massa galenskap. Skickar en bild snart puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Göteborg kväll 3. Här ser ni min so

  1. M says:

    Men det är klart du ska komma till Göteborg lite oftare! Sveriges framsida behöver lite mer solsken, även om det räcker och blir över just idag! Tyckte förresten att jag såg ett bekant ansikte på Queer här om kvällen, haha! Hoppas du hade lika roligt som jag 😉
    Take care!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *