Grattis på 31års dagen bästavän Alex

Idag fyller ingen mindre än min vän Stålmannen Alexander Shirpey 31 år. Jag och Alex går Way back in time. Lärde känna honom när han var nyfylld 18 år och skulle gå en modevisning som jag hade hand om, inte vilken visning som helst utan catwalk kalsongvisning på en gayclub. Där och då hittade vi varandra och med året har bandet växt ordentligt. Jag har guidat och lärt Alex väldigt mycket i livet. Jag var väl en förebild eller storebror som han inte haft innan. 
Sen vart vi bästa vänner och han har oxå inspirerat mig massor med bra lärdom. Alex är både smart och snygg 👌
Det var alltid kul att gå ut med Alex och mina andra hunk vänner, alla var då singlar och straighta så tjejerna drog i dom både här och där 😂😉
 Vi har verkligen haft galet kul genom våra 13 åriga vänskap. Har skrattar krökat jökat och gråtit ihop. 
Kan inte beskriva med ord hur mycket du oxå betytt för mig genom åren som vän och speciellt när det krisade sig i livet. 
Är så glad att du träffat Jossan och jag Jimi ❤️ 
Kolla in denna Text där jag skrev om Alex 26 års födelsedag. Eller Denna .  
Älskar dig massor min fina vän ❤️❤️❤️
PS försökte hitta bilder på oss med kläder men det var nästan omöjligt haha ni som känner oss två skrattar säkert nu 😂🙈
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *