Grymt erbjudande på vaxning hos min hudterapeut

Idag var jag och vaxa mig lite. Då menar jag verkligen litegrann , eftersom jag knappt har nåt hår kvar på bröst och mage. Jag har använt medlet Depilar som gör att hår reducerar kraftigt. Jag har typ inget på ryggen 🙂 nu erbjuder Sanaa alla mina läsare ett super erbjudande.
Normalt pris för hela bröst och mage kostar 750 kr men uppger ni att det är via mig kostar det endast 490 kr. Vill ni vaxa flera områden så får ni bra paket pris för det oxå. Ni får mer än gärna ringa och prata med Sanaa direkt om ni har frågor om vaxning, ansiktsbehandlingar eller andra behandlingar hon utför. Ring 0733808492 så svarar hon på allt. Jag var sen som vanligt och det drog ut på tiden så att Carina som är hennes nästa kund efteråt fick vänta men det gjorde inget eftersom Carina är så snäll söt och gullig samt min kund oxå:-) vi myste ett tag alla tre haha .
Jag kan även rekommendera Omorphia apparaten som bränner bort fett, celluliter och stramar åt huden mer än nåt annat. Jag gjorde den i ansiktet idag och efter det fick jag antiage syra och C vitamin kuren och nu är jag snyggare än nånsin 🙂
Min terapeut Sanaa har även ett till super erbjudande just nu och det är 90 minuter ansiktsbehandling plus fotvård för endast 990 kr… Passa på att besöka henne nu och bli sitt snyggaste jag.
Nu ska jag till NK på möte sen försöka få akut tid för min nacke som jag knappt kan röra.
Senare ikväll kanske jag ska till Cafe Opera på King festen med Sibel och Company men endast om min nacke blir bra. Stor kram Bobby ODYNCU

20120511-153508.jpg

20120511-153523.jpg

20120511-153542.jpg

20120511-153558.jpg

20120511-153614.jpg

20120511-153624.jpg

5 reaktioner på ”Grymt erbjudande på vaxning hos min hudterapeut”

 1. Jag har läst din blogg i över 2 år och tycket att du verkar mest skriva om ansiktsbehandlingarna du gör. Älskar din blogg verkligen söta Bobby men detta känns lite tjatigt att du skriver som om du sålde hennes annonser. Olagligt sånt.
  kram från en bitter men snäll 2 barns morsa. tips skriv om andra behandlingar eller kliniken så du anpassar dig lite mer för hela Sverige

 2. tjena gubben jag och min fästmö tycker att du absolut är bland dom snyggaste kille vi sett, ansiktet, kroppen och personligheten som gör dig ännu finare.
  Ser att du gör olika behandlingar och måste säga att det verkar funka då du mest blir ungre och snyggare.
  Till min fråga nu, vad skulle du rekommendera för behandling för mig som har lite torr hy efter massa års solande och min blivande fru vill oxå göra nåt som gör henne smalare och snyggare. Vi kanske kan boka personligträning med dig , skulle va en dröm att få din hy och kropp hihi men nu ska vi inte drömma oss bort utan börjar med att ta tag i träningen och kosten.
  Good luck med allt du gör mannen
  Thomas&Linn

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *