Hamnade vid en yatch på morgonen oc

Hamnade vid en yatch på morgonen och självklart så vart vi uppraggade av ett par som bodde på båten men det var verkligen inget för oss så det vart frukost på favoritstället croissant shop som ägs av en härlig fransman med lång mustach. Idag struntade vi igen att gå till stranden så vi går på stan nu för att äta sen lunch sen ska vi vill ett ställe för att tvätta lite kläder. Talk later kiss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Hamnade vid en yatch på morgonen oc

  1. Sara says:

    Jag funderar på att färga mitt hår brunt men jag vågar inte gå allt för mörkt just nu utan vill ha mer åt det ljusbruna hållet (t.ex som Kenza) vad för toning/färg ska jag då använda? (jag har relativt blont hår)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *