0 tankar om “Hannah Graaf ska få en förändring

 1. Heidi says:

  Hej Bobby!
  Du ser alltid så otroligt fräsch ut!! Hur lyckas du få din hy att se så otroligt fräsch och gläsande ut? vad är din hemlighet? Sedan undrar jag om du använder läppbalsam eller något annat på läpparna och isåfall vad? de ser alltid så himla mjuka och fina ut otroligt fräscht!!!
  Vore så otroligt tacksam om du svarade på dessa frågor skulle uppskattas enormt!! 🙂
  Må gott! Mvh Heidi

 2. emma says:

  när kommer vinnarna från bobbys Hårprodukter dras?:)
  väntar med förväntan ju, hehe.
  jag älskar din blogg , seriöst. helt underbar.
  och en fråga. kan du inte komma till Kicks i Hässleholm någon gång marknadsföra dina underbara produkter?:)
  KRAM EMMA 😀

 3. Sureyya says:

  Hej Bobby,
  om man nu märkt att håret blivit lite tunnare och om man har långt hår.. vad tycker du att man bör göra? nu frågar jag just dig pga att du är expert på sånt.. vad bör man göra för att få tillbaka de tjocka håret man hade förr?? Vore så himla snällt om du svarade på min fråga vore så himla tacksam skall du veta:)!
  Mvh Sureyya

 4. gulnaz says:

  du borde färga hennes hår lite mörkare.. hon skulle passa i det!
  själv vill jag ha ljusare, men jag lyckas aldrig få den rätta färgen..
  jag kan typ inte få ljust hår.. plus att det är helt slitet..
  åh jag vill att du ska fixa mitt f*cked up hår!
  älskar din blogg. keep it going! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *