Hannah Graafs dotter Liv fick sin fick sin första klippning

Hannah Graafs dotter Liv fick sin första klippning idag. Inte för att det var mycket att klippa utan en tuss och den sparade Hannah som minne. Jag färgade även Hannahs utväxt lite ljusare. Hennes snygga man klippte sig hos Filip under tiden. Det är verkligen alltid lika underbara när familjen Graaf kommer på besök. Vi har vart vänner i snart 13 år. Ja tiden går verkligen snabbt men vi ser fortfarande bra ut haha. Eller hur är dotter söt.?.? Hon är bara 4månader gammal. Nu hinner jag Blogga snabbt mellan mina kunder. Hade även Amir gayBloggaren hos mig idag och jag klippte av honom håret riktigt kort och blondera det massor. Riktigt snyggt vart det nu när han vart av med golvmoppen. Hörs snart puss puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Hannah Graafs dotter Liv fick sin fick sin första klippning”

 1. hallåå ! undrar när du har tid för klippning ? jag vill verkligen att du ska klippa mig! jag orkar inte med mina skumma frisyrer som jag alltid får efter ett besök hos frissan ! känner på mig att jag kommer bli riktigt snygg om just du fixar de 😉 kram sheerin ! du kan gärna kolla in bloggen så ser du min kalufs hehe

 2. ”Vi ser fortfarande bra ut”, hur utseendefixerad är du egentligen?
  Som en annan skrev: Läs en bok o fyll hjärnan lite oxå!

 3. Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?
  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.
  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.
  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.
  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!
  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.
  http://www.onlineapoteket.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *