Happy birthday to Bobby Oduncu 36 years Young

Idag den 18 april fyllde jag 36 år :-))))
Eller igår blir det eftersom jag skrev inlägget igår kväll men publicerade inte den.
Tack för alla 100 sms jag fått samt 450 grattis på Facebook, jag passar på att tacka här istället till alla härliga kommentarer som värmde igår då Jag åt en god middag med min älskling Samuel och öppnade massa presenter som jag fick av honom som ni ser på bilden. Gröna Tröjan jag har på mig fick jag oxå samt den blå som ligger på soffan, fick även 3 deodorant, 2 T-shirt, krämer, byxa, tröja, champagne och massa annat skoj som ni ser ligger på soffan.
Kolla in förresten min snygga väggdekor som jag har på mig själv :-))) den har min vän Angela Monroe gjort och jag älskar Angelas jobb
Jag fick även massa blommor på jobbet igår av Hussein , min vän Sofia Falk och annat fint av Gabriella:-)
Jag kommer att fira under helgen när jag är i Örebro och hälsar på Samuels familj eftersom flera st fyller år då.
Idag ska jag jobba halva dagen sen ska jag på bio premiär med Sibel och kanske men Martin och Alex.
Hörs lite senare bloggen puss och kram från en 36 årig Bobby Oduncu

20120419-115718.jpg

20120419-084937.jpg

1 reaktion på ”Happy birthday to Bobby Oduncu 36 years Young”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *