Här är min underbara klass. Vi har

Här är min underbara klass. Vi har haft skit kul idag. Mest skratta haha. Jag visade lite olika färg tekniker och även hur man plockar bryn med tråd. Längst bak från vänster står klassens söta lilla plutt Simon, blondinerna linda& Jonna sen trendiga Andre. Annie från Karlstad:) Sabina och Stina som vart krullig för en dag. Vi lärare sitter längst från. Karin och Sussie som är bäst lärarna jag jobbat med. Bakom kameran är min elev Paulina:) nu är jag på telenor butiken och ska äntligen få hämta min telefon. Fan vilket strul det vart med dom. Ska även lämna in en annan. Jag har 6olika telefoner. Stor kram från hela klassen

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Här är min underbara klass. Vi har

  1. Carro says:

    Hej bobby! jag ska köpa en locktång, för det går typ inet att göra lockar med min plattång… vilken storlek är vanligast att man köper? typ 25 mm eller 32 mm funderar jag på? kram

  2. Josefine Gustafsson says:

    Hejsan snyggo 😀 Jag skulle vilja SE mer av dig! Kan inte du lägga in någon filmsnutt där du t.ex visar hur sjutton man plockar ögonbrynen med en tråd?! 😀 Det lät intressant tycker jag! 😀 Stor kram // Josse 😀 -Det gör inget om du råkar ha ett litet linne på dig 😉 hahah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *