Här har ni en snygg kropp att titta

Här har ni en snygg kropp att titta på. Träffade på snygga blonda hulken Christian Pallen idag på gymet. Var även i salongen och såg allt. Gick inte att andas in alla giftiga gaser mer än tio min. Vi kommer att sanera och få igång allt på några veckor tror jag. Vet mer exakt tid om en vecka men mina elever kommer att få fortsätta utbildningen i annan salong redan imorgon och nån Frisör kan vara på min andra salong i Vällingby. Hittar ev tillfällig plats eller ordnar nåt snart så vi är på benen snabbt igen:) läste alla kommentarer och ni läsare och andra jag känner gör så jag mår lite bättre. Godnatt kram alla godhjärta människor

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Här har ni en snygg kropp att titta

 1. Maria says:

  �h gubben! Allt kommer att ordna sig Bobby! Det är verkligen fruktansvärt det som har skett och jag hoppas att dom som är ansvariga för sabotaget ska få sitt straff! Ingen gör så här mot dig ogjort!!
  Tappa inte hoppet, var stark! Stå på dig och tänk positivt, håll huvudet högt och låt inte någon få njuta på din bekostnad! När man känner att man sitter i skiten så kryper härligheten fram återigen!Take care! <3

 2. Claudia says:

  Hej mitt i natten. Kan inte sova .
  Så gick in en snabbis på din blogg för att kolla vad som är nytt. Men vad skönt att det ordnar upp sig för dig iaf. Blev extremt ledsen för din skull då jag läst på nätet.
  Hur går det för dig? Törs jag fråga hur det är med dig?!
  Men jag önskar dig och dina anställa . Lycka till med allt . För du verkar va den mest snälla människan. 🙂 Varma kramar/Claudia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *