här kan ni se lite shopping jag gjort

här kan ni se lite shopping jag gjorde idag. Vissa plagg har jag fått mycket bra rabatt på:) så det tackar jag inte nej till. Nu sitter jag hemma med Alex samer och samuel och dricker goda drinkar. Senare ikväll ska vi till ambassadör, guldrummet och fira mig men jag ska försöka att inte bli för full eftersom jag ska sova hos mina föräldrar inatt. Jag ska till kyrkan kl 09 och fira våran påsk så kanske inte så poppulärt att komma full till kyrkan:) haha. Jag kommer att blogga lite senare så ni får se lite sköna bilder från kvällen. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “här kan ni se lite shopping jag gjort

 1. SVENSKK says:

  Ah.. se där, du har köpt en fluga! Jag måste säga att jag aldrig tyckt att det är snyggt på killar, du är den enda som passar sjukt jävla bra i det! 😀

 2. g says:

  bobby jag vill först och främst säga att jag älskar din blogg, annars skulle jag ju inte läsa den. Men jag önskar du kunde uppdatera oftare, förut var du jätte duktig på det, du kanske har brist på tid?
  men det skulle vara roligt om du la upp fler bilder sppeciellt på när du är i södertälje:)

 3. Jenny says:

  fina grejer! 🙂
  En grej också, jag är med i din hår tävling, men inlägger kommer inte att synas på min blogg snart, för jag skriver så mycket och tillslut kommmer den inte finnas med för ”förstasidan” längre :O hur vet du då att man är med & vilken bild jag har? 🙂
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *