Har ni tröttnat på mig och Alex.? D

Har ni tröttnat på mig och Alex.? Det är mest bilder på mig självklart för att det är min blogg men sen är det på alex. Har mix tröttnat på det.? Eller vill se en mer avklädd Alex.?.? Har mycket heta bilder på honom som jag kan lägga upp:) nu har vi tränat rygg och jag promenerar hem i regnet. Jag kan inte svara på många kommentarer närmaste dagarna då min internet har strula. Jag bloggar från telefonen nu. Jag ska äta middag med Ibbe och Natalie lite senare och efter det ut med min personal i Vällingby:) puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Har ni tröttnat på mig och Alex.? D”

  1. Hej Bobby.
    Har hört mycket om dina omtalade produkter och har nu sett att dom även finns att köpa på Coop Forum. Själv har jag inte köpt detta ännu men innan måndag har jag en av varje produkt hemma på min badrums hylla.
    Eftersom att jag läser din blogg och har en egen så har jag även gjort ett inlägg om dina otroliga produkter.
    http://leighsan.se/?p=2392
    Kram Leigh

  2. hej bobby! måste bara få säga hur mycket jag lider med dig angående vandaliseringen av din salong! blev så arg när jag läste det och såg bilden. Jag utbildar mig själv till frisör och jobbar extra på salong så kan ju tänka mig känslan när ens egna, käraste salong blir förstörd! det blir ju ens andra hem..Sedan ville jag bara kommentera din käre vän alex som jag ser att du bloggat en del om, han ser otroligt bra ut (som du oxå gör) så honom ser jag gärna mer av här! följer din blogg ! 🙂 kika gärna på min när du har tid och lägg en kommentar 🙂 kram jessica

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *