Hårborttagning idag igen. Idag var

Hårborttagning idag igen. Idag var jag bara 10minuter hos rola på hudvårdcenter på hornsgatan och tog bort hår på en jätte liten yta som vi missade senast, men det var inte mycket. Rola är verkligen jätte duktig honom hårborttagning och jag ser verkligen resultat. Kolla in hennes hemsida på http://www.hvc.se/ kliniken finns även i Uppsala och i Stockholm. Där kan du ta bort hår, bristningar, ärr, celluliter och göra allt inom skönhet. Haha idag har jag vart på olika skönhets saker och viktiga möten samt jobbat på salongen i 2timmar. Såg Att mitt förra inlägg inte kom med när jag var på ansiktsbehandling men jag lägger upp den senare igen:) nu ska in till stan för att äta på East med Gabriella och DEBORA. Självklart kommer jag att beställa min favorit maträtt, chicken Bibim bap heter den. Lustigt namn tycker jag men sjukt gott

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Hårborttagning idag igen. Idag var

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *