Hårborttagning med Ipl laser och vax

Jag vaknade kl 09.00 och tog en härlig dusch samt kollade på nyheterna. Efter det vart det en stor kaffe med sugrör för att sen bege mig mot min hudterapeut Sanaa . Ni vet att jag har hållt på med hårborttagning ganska länge innan med olika laser metoder och den som funkade bäst var diodlaser innan men då var jag blek i huden eftersom det är ett måste när man gör dessa behandlingar så jag bestämde mig för lite mer än ett år sen att börja sola och vaxa mig istället med vax och Depilar. Det har verkligen hjälpt mer än allt annat. Depilar är ett medel som läggs på efter vaxningen som i sin tur tränger ner i hörsäckarna och tar kol på dom. Jag har nästan blivit helt hårfri på flesta delar på överkroppen men denna behandling måste göras ca 1 gång i månaden eftersom det växer nytt hår men så mycket glesare och tunnare.
Jag testade Ipl som är en laser hårborttagningsmaskin på en liten yta på armen förra gången och det tog så bra på mig så att jag tillsammans med min fantastiska hudterapeut Sanna bestämde att vi gör om det denna gång och kör på hela armen samt att vi tog nacken med apparaten. Den tog jätte bra på mig och nu kommer jag att vara slät där i ca 2 månader till det är dax igen men ni ska veta att det blir så mycket mindre för varje gång och en orsak till att jag slutade innan, förutom att jag inte fick sola var att det gjorde ganska ont på vissa ställen men med denna nya maskinen som har en inbyggd kylapparat så kände jag ingenting:-)
Rekomendera verkligen den till killar med oönskad hår och även till tjejer som har hår på fel ställen. Ring sanaa för mer info.
Ni ser bilden där jag håller i Nimue N.A.D förpackningen, det är tabletter som får din dna att bli yngre, rensar kroppens slagdprodukter, ger bättre hy, tillför massa näring och antioxidanter och har massa andra egenskaper. Kolla hennes hemsida för mer info.
Just nu har Sanaa erbjudande där ni kan köpa 4 behandlingar, valfri behandling av IPL så får du den 5 gratis
Samt på kosmetisk tatuering 20% rabatt . Tjejer som vill fylla i ögonbryn, eyeliner eller läppkontur
Nu ska jag till salongen för att klippa Danny och Sveriges bästa kirurg Jan Jernbeck .
Kram Bobby Oduncu

20111121-162529.jpg

20111121-162539.jpg

20111121-162603.jpg

5 reaktioner på ”Hårborttagning med Ipl laser och vax”

  1. Great att det här var huvudpost:en! Tänkte skriva till dig om just hårborttagning!
    Om jag hade unlimited med money – vilken hårborttagningsteknik skulle du rekommendera som är bäst? Alltså varar längst…
    Jag har olivhy också och jag har hört att man får små svarta gropar som ser ut som hår ifall man kör IPL men du verkar ju också ha mörkare hy och jag ser inga svarta hårsäcksärr liksom…
    Stora funderingar. Och jag tycker förövrigt om mitt utseende och men hårväxten är så jävla jobbig. Hindrar mig från att basta och simma lite casually och allting för att jag tänker på det så mycket.
    Tack för svar iaf!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *