Hemma gjorda pannkakor med glass och sylt

Hemma gjorda pannkakor med glass och sylt. Robins mamma maria är så härlig och snygg men det var inte hon som lagade pannkakorna utan det var Kjelle som stod för det goda. Vi åt massa godis igen och hade det mysigt. Nu sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm. Ska bli skönt att komma hem och titta på filmen män som hatar kvinnor, fick låna den av hans föräldrar. Nån som sett den.?.? Ska vara riktigt bra har jag hört. Kram till alla söta tjejer som kom fram på stationen i Uppsala och ville ha bild med mig.


Vi hade det trevligt med Robins familj, dom är riktigt sköna, haha hans syster på 15 klippte sin lugg lite för kort igår så söta Jennifer vill inte visa sig för mig hehehe för att köks saxen åkte fram och jag snyggade till det,,,,,
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Hemma gjorda pannkakor med glass och sylt

  1. Rebecca says:

    Jag skulle jättegärna vilja ha en makeover för mitt hår e så jäkla dött och trist. Försökte färga mörkare för ett tag sedan och det vart helt missfärgat. Färgade alltså inte hos någon frisör utan själv. Jag fick grönt/grått hår och sedan dess har jag inte vågat färga håret och därför har jag en tråkig färg och frisyr. Har sett massa olika foton på människor du har färgat håret på och det blir verkligen så himla fint. Tror också att du skulle kunna ha ganska kul med mitt hår för jag har ganska långt och tjockt hår som du skulle kunna leka ganska mycket med 🙂
    Jag är också en väldigt trevligt och pratglad människa så vi skulle ha jättetrevligt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *