Hemska tankar om att kanske krascha med flyget och inte va med mina nära och kära❤️💔

Trodde en stund att jag skulle DÖ😓Skriver just nu detta på flygplanet uppe i luften pga dödstankar om att jag kanske inte lever efter idag efter flygkrasch, att jag inte får träffa min kärlek Jimi eller min familj💔 tankarna rusar fort genom hela kroppen och tårarna ringer längs kinden, speciellt när jag ser söta tjejen som sitter vid fönstret gråta😥

Vi har cirkulerat 2 timmar över Umeå men pga kraftiga moln och lågtryck kan inga plan landa. Dom gör några försök men nu säger kapten att vi måste tillbaka och Tvångs landa på ARLANDA pga ovädret. Får inte riskera att varken bränslet tar slut eller oroar besättning ännu mera så vi är Påväg till Arlanda igen.

Flög 07 från Karlstad imorse sen mellanlandade i sthlm 07.50 och tog nästa flyg till Umeå 0830. Skulle landat i Umeå 09.30 men kl är 11.30 och vi sitter fortfarande kvar uppe bland molnen.

Sorry Bägge LIFE butikerna för att jag inte kommer och föreläser om mina Bobbys Superhair och alla som ville träffa mig där för att få mina hårnärings tips.

Jag skulle nämligen vara i Umeå på Life inne Köpcentret UTOPIA kl 10-13.30.

Sen skulle jag vara på nästa Life butik inne i köpcentret (Avion) mellan 14-18 oxå i Umeå.

Har jag tur så kanske jag kan ta ett senare flyg igen från Arlanda till Umeå så hinner jag iallafall komma till Life butik nr 2 i Avion för er som väntar på mig.

Måste dock landa safe i Stockholm först. Flygvärdinnan säger i högtalarna att man kan få omboka nästa flyg till Umeå om några timmar men garanterar inte att man kan landa ifall molnen är som nu.

Jag som verkligen såg fram emot alla som meddelat att ni ska dit och ge mig en stor kram samt få tips om vilken färg och frisyr ni passar i och få rabatten som erbjuds endast för att jag skulle vara där 😯

Jag vill ändå passa på att tacka alla i Karlstad för gårdagens tjejkväll och alla fantastiska personer som kom fram och frågade om tips eller bara tog bilder ihop med mig.

Verkligen STORT TACK🌹 uppskattar den positivitet ni ger mig och för att inte nämna komplimangerna. Det är ni alla andra som är drivmotorn till att jag älskar mitt jobb och mig själv ännu mera. Utan nöjda kunder eller positiv support skulle jag förmodligen inte orkat lika mycket🙏🏻💯🖤

Så därför vill jag än en gång uppmärksamma alla som läser detta att ge mera beröm till varandra och även andra till dom ni inte känner. Jag skulle vilja att så många flera ska få uppleva känslan av välmående. Känslan jag får av er alla🌹 den vill jag att flera ska få känna.

Så kan inte vi , ni och alla vi känner bara sprida extra glädje och ge små eller stora beröm som i komplimanger eller bara vara lite extra trevliga mot alla vi träffar dagligen. LEE EXTRA STORT 😄😆😍 så lovar jag att det spricker sig.

Har man nåt negativ att säga så skippa det för det sårar bara samt ger en negativ effekt på andras men även eran dag.

Tänk på att den som mår dåligt är någons bror, syster, pojkvän, flickvän, kusin, far, mor, son , dotter , vän , kollega eller granne.

Alltså någons absolut närmaste person och detta kan vara nån av mina eller eran närmaste.

Så snälla ge hellre en klapp på axeln och le mot människor ni möter på stan, speciellt nån som ser låg, ledsen, mår dåligt eller om det är nån uteliggare tiggare etc.

Vi är alla människor och ingen ska behöva må extra dåligt pga onödigheter. Det finns inget som heter omöjligt👊allt är möjligt om vi hjälps åt❤️

TAGGA MASSA VÄNNER och sprid budskapet med detta inlägg, så kan jag lova att det gör skillnad ❤️🖤❤️ man vet aldrig när nåt hemskt kan inträffa och då är det försent att rädda nåt så vi hjälper varandra att rädda oss själva och varandra🙏🏻💯❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *