Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd

Men herregud vad jag pratar fort 🙉🙊🙈
In och lyssna på mig om mitt innersta Här snackar jag om allt från, välmående, Adhd kärlek, jobb, syn på droger, sex och jag hör nu efteråt att jag har inget filter på mitt snack men framförallt märker att jag talar väldigt fort och vill inte prata lugnt med känslor eftersom vissa ämnen är känsliga och för mig är det enklare att prata massor och känna mindre. Tack Martens My och Åza Brennander som bjöd in mig till POODEN Multi-mammorna 🌹
Ska inte skriva så mycket och istället ber er lyssna på mig Här

2 tankar om “Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd

  1. Diana says:

    haha efter att du lyssnat på dig själv några gånger så lär du dig att prata långsammare. 😉
    lycka till med allt och lycka till med bloggandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *