Höst visning på Wella med Tomas

Ikväll så träffade jag upp min kusin Mike som jag hade salong med på söder för 8år sen, jag följde med honom och hans personal till Wella studion där vi såg en insperations visning med frisören Thomas som är jätte duktig.
Det var mycket lockigt som han visade till hösten och det var snyggt med sköna färger .


Här visas lite herr klippningar som kändes helt ok

Här sitter min underbara kusin Mikael, älskar verkligen honom och hela hans familj, vi umgick massor som barn och alla hans syskon känder som halv syskon till oss 🙂

Snygg bil har han oxå förutom en vacker fru(Sofia) och sonen Isak, snart får han ett till barn inom kort. Med andra ord så går det bra för honom hehe.
Nu ska jag skriva lite privata mejl sen snara på frågor i bloggen…… Tror jag gör nåt mer inläg senare men måste sova tidigt då jag ska upp kl 07…. frukost möte 09 sen flyger jag iväg  innan lunch till annan stad . Mer om det får ni veta imorgon, kanske avslöjar lite då hehe

0 tankar om “Höst visning på Wella med Tomas

  1. Pingback: Tomas under luggen » Höstvisning på Wella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *