hunkiga Björn kom hem till mig mitt

hunkiga Björn kom hem till mig mitt i natten. Jag har denna sköna norrlänning som bor i mitt trapphus och han är bara så rolig speciellt då han bara fått i sig lite alkohol.
 Han är stor som en nalle björn och snygg med dialekt som värsta norrlänning . Han vänner driver med honom att han är lite trög och korkad fast på ett mycket gulligt och charmigt sätt haha men ändå en stor jätte bebis som bara är så rolig gullig och bara kul att hänga med för då känner jag mig sjukt snart haha
. Haha. Dom drack nån drink jag bjöd på. Vodka fick jag av min kund som hämtat den från finaste vodka i hela ryssland. Luktade vatten om den var så ren och lukta vatten men smakade bästa vodka utan lukt wow:) se gick dom ut och alla andra vänner ville gå ut men jag stannade kvar för att det gör så ont i mig. Hoppas alla jag känner har kul ikväll ute och alla som är utomlands. Njut och jag Saknar dig och er lite och massor:) sov gott alla fina

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “hunkiga Björn kom hem till mig mitt

  1. rima says:

    gå och lägg dig bobby småbarn får inte vara uppe just nu hahah skoja med dig 😀 jag kan inte sova ;/ jag sover alltid vid 3-4 ;P kommer till stockholm i sommar hoppas vi kan ses då :D! puss

  2. Shrek says:

    haha direktör örnöga är han även kallad björne.. dock inte ens närheten av trög, men han anstränger sig inte för att verka smart och bjuder på sig själv.. Som sagt lite väl mkt ibland då han är full =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *