Hur skön är inte Samir

Idag var Samir Badran en av de lyckliga kunderna hos mig på salongen! Jag rakpermanenta honom, samt tona håret i en snygg ljusbrun nyans.
Ibland när Samir har behövt landa och bara vila eller andas ut så har han fått komma hem till oss och fått massa Bobby kärlek. Ni som känner mig vet att jag har en tendens att få de flesta runtomkring mig att må bra och känna sig både trygga och behövda. Ni som känner Samir vet att han kan vara uppe i varv typ 200% mer än en normal person, vilket är på gott och ont.
Han har många gånger kommit in på salongen och blivit ompysslad, ibland har han inte ens behövt klippa sig men han bokar ändå en klippning bara för att få massage av mig som alltid ingår i alla mina behandlingar.
Det har även hänt att han tidigare skyllt på att han känt att håret varit lite för långt och frågat om han inte får komma förbi hem och klippa 1 mm på luggen sent på kvällen eller mitt i natten.
När jag tar fram saxen så märker vi bägge att det knappt behövs klippas eftersom han vart hos mig dagen innan, då skrattar vi bägge högt när sköna Samir säger att han bara ville träffa mig eftersom jag får honom att må bra. Förstod då ganska snabbt att han mest velat ha min sköna närvaro som både är trygg men framförallt lugnande för honom. Jag får lite storebror feeling med honom, ni vet – man vill bara ta hand om honom, coacha samt ge tips & råd.
Jag älskar verkligen Samir, han är genuint snäll och glad hela tiden med ett gott hjärta . Han behöver en lugn och stabil vän som mig lite då och då i sin vardag från skillnad från hans ibland kaotiska livstil.
Speciellt då han och Viktor var igång massor med sina spelningar och hade hektiskt schema, vilket dom även har idag men nu har bägge bättre struktur och lite mer erfarna. Nu när Samir känner mig bättre kan han istället fråga kan jag hälsa på eller komma upp till mig och Jimi för att få lite lugn och ro samt god hemlagad mat . Viktor har oxå tidigare kommit hit när han behövt lite lugn och få kloka Bobby tips. Har haft Viktor som vän i många år. Om honom kommer jag att skriva lite mera en annan gång, finns massor med bilder och gott att skriva om Frisken själv 🌹

1 reaktion på ”Hur skön är inte Samir”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *