Idag är jag slut som en glänsande stjärna :-)

Idag började jag min dag med att vakna till en massa godis, chips och 1 kg choklad, eller snarare 100 gram kvar från igår då det var 1 kg.. Jag och Samuel hade Vanessa och Gabrielle på besök igår kväll. Dom gick senare ut till Berns men jag pallade inte och stannade hemma. Det dumma var att jag åt upp allt onyttigt som fanns och till frukost fortsatte jag med det jag inte orkade äta igår…
Jag har typ mått illa hela dagen och ångrat att jag äter så mycket skräp. Jag skulle gå och äta en nyttig frukost idag med Martin och Alex men strax innan vi skulle hem till dom fick jag ångest eller samvete för mitt ätande så jag drog till gymet istället och ställde mig på bandet i 1 timma och sen körde ett hårt ben pass:-) inför sommaren har jag bättre discipliner och håller verkligen en bra diet vilket ni ser på dessa bilder jag lägger upp men nu äter jag lite väl mycket skräp igen .. I think i need help 🙂
Jag har verkligen ätstörningar då jag inte kan kontrollera mig på nätterna, utan jag äter allt onyttigt som finns hemma i sömnen eller i halvt vaket tillstånd som en Zombie. Det är inte kul alls då jag tappat formen igen pga att jag slarvat lite mer än vanligt…
Jag ska sluta köpa hem onyttiga saker eller snarare säga åt Samuel att inte göra det för oftast är det han som köper sånt och han äter som en normal människa, alltså äter lite sen lägger resten i skåpet men nej nej sånt kan inte Kakmonstret Bobby göra som äter allt som finns hemma ända tills det är slut. Sånt är ju stört men jag kan inte rå för det..
Ett tips till alla andra som är som jag och inte kan låta bli att sluta äta allt ni ser 🙂
Köp inte hem sånt som är onyttigt och ha det som ursäkt att ni ska ha nåt gott att bjuda vänner när ni får besök utan köp bara det när besök kommer och gör som jag gjort ibland att låta vännerna ta med sista godis som är kvar eller slänga det när dom går för ligger det kvar går jag garanterat upp och äter det senare..
Ett annat tips är att skriva på lapp vad ni ska handla så ni inte gör som jag gör ibland och plockar med allt gott ni ser samt gå aldrig till Ica när ni är jätte jätte hungriga för då är allt super frestande och vagnen fylls med massa onödigt.
Well Well det var väl dagens tjockis tips. Nu ska jag äta lite nyttig fil och ost som bara innehåller 5 % fett. Jag vet att det är självklart bäst att sova på tom mage så här sent men jag äter varje kväll eller natt och då är det självklart bättre att jag ser till att ha nyttig mat jag kan äta i sängen framför en skön film på tv sen somna mätt och belåten 😉
Xoxo Bobby Oduncu

20111211-235046.jpg

20111211-235608.jpg

20111211-235758.jpg

20111211-235140.jpg

2 reaktioner på ”Idag är jag slut som en glänsande stjärna :-)”

  1. Hej Bobby! Jag har letat som en galning efter ditt bobbys extreme styling wax. Hittar det ingenstans i Uppsala, vet du vart jag kan beställa hem det/finns det i butik i Sthlm kanske? Det enda waxet som funkar på mitt hår!! Uppskattar svar:)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *