Idag började min dag med Hannah Graaf sen Sara Lumholdt och Linda Thelenius och avslutades med Danny

Min dag har vart så så stressad men ändå härlig. Började med att färga min fina vän Hannah Graaf lite ljusare och idag hade hon med sig sin söta dotter Liv som just fyllt 3 år och lekte med sin rosa väska :-))
Samtidigt kom Sara Lumholdt ni vet snyggingen från forna Ateens gruppen. Jag avfärgade hennes brun/svarta hår förra gången och idag gjorde jag henne riktigt sommar blond. Även Hannah Graaf var mörk förra gången men det varade bara några månader och sen åkte blekningen fram :-)))))
Nån timma efter det kommer Linda Thelenius och vi färgade hennes botten brun . Linda är så snygg i mörkt hår men nu har hon vart mörk lite för länge och om nån vecka blir det avfärgning haha yes i love blondiner men Linda kommer inte att bli blond utan en mer ljusbrun färg.
Eller vad tycker ni?!?!?
Linda var på salongen med sina barn och knappt när jag hann bli klar så kom min älskling Danny in och ville få sidorna lite trimmade och mysa lite med mig 🙂
Här ser ni bild när jag snor Dannys look med hans mössa och glasögon och han får Bobby Oduncu looken med mina solglasögon från Carrera.
Va lustigt att alla fyra råkade komma samma dag och alla dessa är med i min nya tränings dvs som ni kan hitta på Cambridge där dom ger sina bästa tränings tips mm.
Gå in och kolla på det. Absolut värd att beställa hem för endast 99kr.
Jag hade självklart hjälp av min super duktiga kollega Hussein som hjälpte mig hela dagen och efter mina vänners besök på salongen så hade vi ytterligare några kunder var…
Efter jobbet stannade vi kvar så fick Hussein klippa mig och jag måste säga att det är få som klipper mig så snyggt som han gör:-) jag klippte självklart honom oxå och sen efter det drog vi tillsammans till gymet för att träna bröst, mage och kondition super intensivt ca 30 minuter och sen kom Samuel med Una för att hämta mig på gymet. Vi hade en mys kväll hemma bara och ingen utgång 🙂
I love mysiga hemmakvällar 🙂 Xoxo your Bobby Oduncu

20120501-201328.jpg

20120501-013622.jpg

20120501-201907.jpg

20120501-013554.jpg

20120501-013533.jpg

20120501-013511.jpg

20120501-013459.jpg

20120501-013408.jpg

8 reaktioner på ”Idag började min dag med Hannah Graaf sen Sara Lumholdt och Linda Thelenius och avslutades med Danny”

  1. Aftonbladet idag: ”– Det är en kulturell skillnad med hårförlängning. Afrikaner är födda med ett hår som inte blir långt. Det ligger i deras kultur med löshårstrenden. Jag kan förstå att föräldrar vill ge barnet längre hår, säger han.” Bobby.
    Pfff, Har du gått i skola eller missade du bara geografi lektionerna? Förstår du att AFRIKA är en KONTINENT och det finns otroligt mycket länder där alla är OLIKA och har olika hårtyper? Marockaner och gambianer brukar oftast inte ha samma hårtyp och eritreaner och en sydafrikan har inte heller samma. Nordafrikaner (berber, tunisier m.m) samt östafrikaner (Eritreaner, etipoier, somalier) har långt hår! Snacka om att du bara kan vita typers hår! Who can blame you, only the good hairdressers can do all hair and know all hairtypes! Ciao!

  2. hej jag undrar om man kan få dig som frisör när man bokar tid på en av dina hårsalonger? i så fall hur? för jag skulle helst vilja att du färgar mig..

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *