Idag gjorde jag laserbehandling:)

Idag gjorde jag laserbehandling:) fan det var inte skönt. Gjorde mer ont idag eftersom jag var extra trött och lämplig men det är verkligen vart att bita ihop lite för att blir slät och snygg. Det känns normalt lite grann bara. Jag rekommenderar verkligen att alla som har massa äckligt hår på oönskade stället att göra laser och inte vanlig laser för det har jag gjort i några år utan bra resultat. Jag gör diod laser nu och det funkar mycket bättre.
 kolla in deras hemsida www.dermaclinicns.se  som ligger på Grevgatan 35 på östermalm… Marsel som gjorde behandlingen på mig gör även ansiktsbehandlingar och annat skoj och det är även en frisör salong på samma adress med mycket trevliga och duktiga frisörer haha nu gör jag ju reklam för deras frisörer oxå men det är ok för jag gillar att ge credd till andra frisörer oxå vilket jag ofta gör….


Här ser ni när jag tar bort lite hår på armarna oxå heheheheh snacka om fåfänga
 
Har lite hår på ryggen oxå hehe det kan man inte tro jag som ser så slät och perfekt ut men jag är trots allt syrian och vi är lite håriga så då är det bara att göra laser då
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Idag gjorde jag laserbehandling:)”

  1. Hej Bobby!
    Du har ju nämn en hel del att du går på Laserbehandling dock vill jag veta om du går till någon du varmt skulle kunna rekommendera som är bra på det dem gör.. och vad du tycker om laserbehandling?
    Skulle uppskattas enormt om du svarade på denna fråga!
    Mvh Cindy Clooney

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *