Idag var jag off men fick energi av Natacha Peyre och Daniel

Jag har verkligen känt mig off idag med världens huvudvärk på morgonen. Hade nämligen så ont igår att jag inte ens kunde röra mig själv i håret utan att det gjorde ont.
Så jag började min dag med två Ipren och Alvedon sen åkte till götgatan på Södermalm och hälsade på min gamla salong som jag hade för 8 år sen med min kusin Michael som har salongen nu.
Efter det åt jag lunch med min lilla baby Natacha . Jag var helt slut och off men fick lite energi av henne trots att hon oxå var typ sjuk…. Vi hade det mysigt ändå eftersom vi inte setts på länge.
Självklart blir det ingen bild då bägge så förfärliga ut iallafall jag.
Jag drog sen till min Naprapat Daniel för behandling. Det var verkligen givande att få en super skön massage vilket jag var i behov av. Han är grym 🙂 Daniel trodde det var nåt som kallas för nåt som jag redan glömt namnet på hehe men det han förklarade var att det är tydligen nerver som klämmer till i nacken så jag får dessa smärtor och känslan av att jag är håröm men det är tydligen känsliga nerver 🙁
Efteråt drog jag förbi salongen en snabbis för att klippa en vän men jag har inte jobbat sen torsdags pga att jag har ont och lite annat. Imorgon ska jag jobba några timmar som jag ser fram emot 🙂
Jag träffade även 5 härliga transexuella Vänner till mig men på bilden ser ni bara 3 st. The one and only Jackie Clean, lilla söta Vicky Och min
Favorit Tranny Of them all Vanessa Lopez 🙂
Vi ska även på Sveriges man kryssningen nu på torsdag så för er alla tjejer som vill se mig och massa härliga killar som tävlar om titeln ska boka Viking Line på torsdag 1a december samt att nu får se snygg Martin från Big Brother oxå i juryn..
Jag lottat ut biljetter imorgon för några lyckliga…
Puss och godnatt love your only Bobby Oduncu

20111130-001917.jpg

20111130-001926.jpg

20111130-001933.jpg

4 tankar om “Idag var jag off men fick energi av Natacha Peyre och Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *