Igår myste jag med min baby Izabelle och Gabbi

Igår hade jag verkligen en mys Söndag då jag sov ganska länge och jag började dagen med att träffa min älskling Izabelle Thoren som är modell för Bobbys 🙂
Vi hade en heldel att ta igen och det var mysigt som fan att bara dricka latte medan vi tala om allt och alla. Vi har sagt att det inte får gå så långt tid mellan varje date vi ska ha nu 🙂
Efter det träffade jag Gabriella och Melissa samt Melissas söta pojkvän Felix på biografen Park. Ni ser hur mycket godis tjockis Bobby Oduncu ska ha när han ska på bio och självklart får han ångest efteråt oxå. Att jag inte lär mig ..
Vi såg filmen Girl with The dragon tatu. Alltså motsvarigheten av svenska män som hatar kvinnor. Filmen var super bra iallafall efter halva filmen gått då det började hända saker. Rekommenderar verkligen att se den antingen på Bio eller hemma.
På bilden ser ni bara lite av Gabriellas hår då hon inte ville vara med på bild :-
Efter bio vart det fika hos oss och Gabriella som över på gästsoffan och inte mellan mig och Samuel 🙂
Så var min Söndags dagbok hörs sen Xoxo love Bobby

20120109-164515.jpg

20120109-164551.jpg

20120109-164539.jpg

1 reaktion på ”Igår myste jag med min baby Izabelle och Gabbi”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *