Ikväll blir det fest på Berns. Make

Ikväll blir det fest på Berns. Makeup store ska ha sin årliga fest. Det kommer att visar nya färger och bjudas på ett härligt mingel. Jag ska dit med Linda. Just nu är jag på akademikliniken hos deras tandläkar kirurg för att ta bort en knöl jag fått på insidan läppen. Det är en talgsportkörtel, typ nån slags systa som jag fick i samband när jag blekte mina tänder här innan min semester. Det började med att ett litet sår sved under blekningen och sen bara blivit större och under min spanien resa. Tydligen så måste dom bedöva mig och se operera bort den. Kommer att få några stygn efteråt. Hoppas det inte svullnar upp för mycket bara så jag inte kan visa mig bland folk närmaste timmarna för då går jag inte på festen. �nska mig lycka till med ingreppet. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Ikväll blir det fest på Berns. Make

 1. Anonym says:

  Jag kan inte annat än tycka att det är så fjantigt när en ”karl” inte kan visa sig ute för en svullnad på läppen hahaha fy faan så patetiskt!!

 2. Jocke says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?
  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.
  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.
  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.
  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!
  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.
  http://www.onlineapoteket.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *