Grattis Samer på 34års åldern

Igår kväll gick vi till Patricia jag Samuel ,Natacha och Samantha som fyllde 34år, han ville inte fira nåt stort pha åldern hehe så vi närmaste åt en mysig middag på båten Patricia och maten var sååå gor men stället var katastrof denna kväll, halvtommt och inte ett sött ansikte ute men men vi hade väl det helt ok tills jag fick sms av min syster då jag ändå var påväg hem att min bror låg på akuten…

Natacha ville ha större balonger och Sammy Samantha Samer Samira vill vara henne för en dag haha undra vad han hade gjort då, hehe jag tror jag vet, eller jag vet 🙂

Natacha har jag kännt i över 10år då hon först kom till Sverige och gifte sig med en snygg vän till mig,,, hon var riktigt tänd på mig då och trodde jag var straight då jag hängde med tjejer oxå hehe
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Alla dessa tjejer är föredetta killar som opererat om sig helt och hållet, Natacha har vart tjej sen hon var 17år gammal, alltså snart 19år sen… är dom inte snygga?? ser inte ut som thai transor utan mer som sexiga porr stjärnor hehe men verkligen femenina och snygga enligt mig
 


dom slogs om bananen

0 reaktioner på ”Grattis Samer på 34års åldern”

 1. Hej Bobby!
  Vill börja med att säga att jag tokgillar din blogg!
  Sen att du verkar vara typ världens bästa frisör gör ju inte saken sämre.
  Jag är tyvärr en sån som aldrig träffar en frisör som kan göra något jag passar i. Har väldigt tjockt hår, självfall och ingen ork eller tid till att platta,föna osv.
  så för några år sen bestämde jag mig för att göra en spiralpermanent vilket va de bästa beslut jag tagit. Men nu när den 3:e permanenten börjar närma sig så är håret väldigt torrt (vilket de alltid varit)
  Mina frågor till dig är:
  1. vilket shampoo rekomenderar du till en med självfall + fejk lockar (har dessutom torr hårbotten) som passar en arbetslös plånbok
  2. Inpackning?
  3. slutligen styling produkter, använder just nu bara mousse.
  4. vet du någon bra frisör till rimliga priser i Göteborg. Har varit runt o några olika, men blivit oproffsigt bemött.

 2. hej Bobby, ville bara säga keep up the good work and stay strong. Finns många haters ute i världen men det är bara att strunta i de, de är bara avundsjuka….Jag vet hur mycket du älskar barn och tänkte be dig om en tjänst. Jag är frivillig hos UNICEF och på söndag så kommer det vara en konsert för de drabbade i Haiti på Hotell Rival på söder och alla intäkter kommer gå oavkortat till UNICEF som skickar pengarna vidare till Haiti. Skulle du kunna nämna detta i din blogg och att man kan köpa biljetter på ticnet.se, det skulle nog attrahera massa! Vi kan inte få tidningar att sponsra med artiklar eftersom de tycker att det är gamla nyheter men som de flesta allmänbildade människor vet så behöver Haiti fortfarande massvis med hjälp (bara kolla Naomi Cambell som hade fashion show till förmån för de drabbade i Haiti). Jag hoppas att du kan skriva något kort om detta i din blogg….tack för allt du gör and keep it up!

 3. svar till Linda jag skulle köpt loreal inpackning som finns i gul burk,, finns bara på salong men inte så dyr,, sen skulle jag rekomendera mina produkter som är så prisvärda och moussen skulle hålla dina lockar på plats till dagen efter,,, glömt namnen på salongerna i göteborg men jag kanske öppnar salong där i framtiden… kram och tack snälla

 4. Tack bobby för svaren!!
  Oh de låter ju kanon, tills dess får jag testa mig runt..
  Fortsätt i samma andra som nu, du verkar verkligen ur gullig, och grymt bra på det du gör. Låt ingen stampa på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *