Grattis till min snygga favoritkusin på 18års dagen

grattis min snygga kusin på 18års dagen. Idag fyller min lilla kusin 18år och ska få gå på krogen första gången och vem är inte bästa party prinsen själv som ska roa honom och presentera honom för många sköna tjejer. Vi sitter nu på libansiska sahara och äter en massa gott. Sitter här med hans syskon och deras respektiva som är i min ålder. Johannes var sladd barnet hehe. Vi har jätte mysigt och senare ikväll har vi bord på collage där vi har drinkbord inne i vip rummet och sen vidare till andra stället. Ja denna kväll kan bara bli bättre. Nån som läser min blogg som skulle vilja träffa denna unga vackra kille?? Passa på att gratta honom. Kram bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Grattis till min snygga favoritkusin på 18års dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *