Intensiv behandling resultat inrikt

Intensiv behandling resultat inriktad kallas dagens treatment. Här ser ni mig ligga och bli behandlad av Sanaa nu på morgonen. Den vita röken är ångan som värmer upp ansiktet och öppnar upp poserna. Idag började vi med en rengöring och öppnar enzym peelin.medans ångar låg på så la hon en bas syra med ph värde 8 för att öppna upp poserna ordentligt. Sen klämde hon lite. Efter det så applicerade hon dubbla syror för att få absolut den uptimala effekten inför nästa besök då jag ska göra den riktiga kemiska peelingen som man flagnar av. Den gör jag nästa fredag. Så ingen Dejt då haha:) denna behandling är Sanaas speciella behandling som inte går att göra nån annanstans. Snart är jag klar här och ska till jobbet. Idag känner jag mig lite bättre och längtar till salongen och mina kunder. Stor puss å kram från en ny Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Intensiv behandling resultat inrikt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *