invandrar killarna var snyggast ikväll

invandrar killarna var snyggast ikväll och det var oss själva jag syftade på ,. Ligger nu i sängen och äter jordgubbar, hallon, björnbär, blåbär med vanilj joghurt på och lite strösocker fast en sockerfri sötningsmedel, så en riktigt nyttig godnatt mat till mig.
Ni som läser min Blogg vet att jag äter nästan varje natt vid denna tid och sen somnar om fast då äter jag inte nyttig mat men jag är riktigt stolt över mig själv som verkligen håller min diet strikt nu innan min resa. På bilden står jag med Marcus som är svensk men ser mer utländsk ut än mig Hehe, sen Mirza och Samer. Vi åt jätte god mat, dom åt en av mina favoriter kyckling och räk fajitas och jag åt kajun stek med stekta jätte räkor och med bönsallad, sjukt gott.
Dansade och hade det skoj ihop. Brukar va lite snyggt att titta på med inte mycket ikväll. Snyggaste där var en vacker tysk som ville ha mig men jag ville bara prata och sen vara med mina vänner, självklart pratade vi lite och dansade men inte mer tyckte jag, jag var inte ute efter ett one night stand… Ja det var lite om min kväll och nu ska jag nog sova

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “invandrar killarna var snyggast ikväll

 1. Julia says:

  Jag vill verkligen ge dig en komplimang som förklarar hur bra, snygg,snäll,omtänksam och genuin du verkar vara! Men det finns inga ord 🙂 Tack för en underhållande blogg och du gör sååå snygga frisyrer och inspirerar andra till att ens dröm inte är omöjlig!

 2. Ana says:

  jag är nog för pratglad har jag märkit hoppas att jag får skriva i din kommentarfällt =) men det är kul att kommentera.
  Den som såg bäst på bilden av alla är nog du måste jag säga hehe 🙂
  En till fråga =)
  Brukar du läsa andras bloggar och i sådana fall vilka läser du?
  Nu ska jag jobba ha en trevlid dag Bobby. *smack*

 3. Mischa says:

  Svårt att beskriva på rak hand hur fruktansvärt ärlig och glad du verkar vara. Bara av att ha läst din blogg ett tag så har jag fått ett grymt bra intryck av dig och du verkar bry din något enormt om dina nära och kära. Jag kan inte tänka mig att det finns något mer värdefullt än att vara älskad av de som står en nära för den man är och jag har fått instinkt av att du verkligen lyckats med det. Att få se att andra människor mår bra av dig och det du gör för dom lär ju ge dig mer glädje till att fortsätta att ge !!!
  Du verkar vara en grym person, kompis och partner och jag gillar starkt att du verkar ha en bra kontakt med yngre människor också!!!
  Kram

 4. bobbys says:

  @Hoda: @Hoda: Nej jag kan inte arabiska men förstår lite såklart, jag pratar syrianska hemma,,,, mina föräldrar kan arabiska, syrianska, turkiska, kurdiska, tyska, engelska och svenska..
  Jag lärde mig bara tyska, syrianska, engelska och svenska sen att jag fattar en massa ord på turkiska och arabiska e bra men behärskar inte språken alla
  krammmmmmmmmm

 5. bobbys says:

  @Mischa: Tack sötis,,,, jag är jätte mån om mina nära och kära, ibland mer än om mig själv….
  Självklart ska man ha kontakt med både yngre och äldre, alla har vi varit unga och alla blir gamla så hatar fördommar
  krammmmmmmmmmmmm

 6. Hoda says:

  @bobbys:
  Men syrianska och arabiska är ju ungefär samma dialekt. Jag förstår mina vänner när de pratar syrianska:)
  säg nått, ska vi se om jag förstår:)
  Enta kter helo:)
  Ha en bra dag bobbyyyyy

 7. Karina says:

  Oh yeah baby du är snygg! Fast jag tänkte egentligen tipsa om en supercool grej (fast det är inget folk blir direkt extatiska av att snacka om) Men jag har snubblat över värsta grejen… Jag letade efter… (nu kommer det tråkiga) billiga elbolag och blev medlem på den här sidan: http://baraspara.se och nu fixar de min elräkning (så den blir billigare) min mobilräkning och mitt bredband!!! Det är gratis och du slipper allt jobb med att byta till billigare leverantörer. Nu var det slut på det tråkiga (fast jag tror det kan vara värt att kolla på) Haaa dee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *