Jag börjar bli gammal :-) och senil men det har jag vart länge

Jag som inte har åldersboja annars men idag börjar jag känna av att jag oxå blir äldre som alla andra dödliga hehe fast jag känner mig ung och snygg för det mesta. Kolla in mitt söta gråa hårstrå som jag ryckte bort. Jag har ca 20 grå strån på huvudet som knappt syns men det värsta är att jag fått några grå näshår, hur konstigt är inte det…
Fast det lär nog dröja 10 år till innan nåt grått nått könshåret haha då är det ålderstecken 🙂
Från det ena till det andra som inte har med grått eller könshår men kolla va söt lilla Kean Thelenius vart i håret idag när jag klippte honom. Jag klippte även Kevin Rosing. Linda Linda kom förbi mig och hälsade på med barnen vilket var skoj men snacka om att det vart livat och kaos hemma men det gjorde inget eftersom min städerska var hos mig idag för städ och tvätt så det gjorde inget om lilla söta Kean ville springa omkring och stöka ner.. Däremot var det nästan omöjligt att få honom att sitta helt still i stolen men det gick med massa kakor och film på IPad…
Förresten kolla vilken söt liten Lorenzo jag hittade på Ikea för några dagar sen :-))
Nu ska jag bara hem och ta det lugnt så min Mini förkylning ger med sig och så att jag blir helt frisk snart…
Var ska ni kära läsare göra idag?!
Kul att få lite info om er kväll och jag lovar att svara på era kommentarer 🙂
Xoxo Bobby Oduncu

20120128-184500.jpg

20120128-184737.jpg

20120128-184829.jpg

20120128-184816.jpg

2 reaktioner på ”Jag börjar bli gammal :-) och senil men det har jag vart länge”

  1. Hej Bobby, jag vann 1:a pris på din tävling för cirka 2 månader sedan. Jag skulle verkligen uppskatta om du hörde av dig, om jag ens kommer få mitt pris dvs. Jag har hört av mig flera gånger men inte fått svar, det här blir sista gången jag försöker. Tack på förhand

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *