0 tankar om “jag intog scenen:) fan vilken kul k

 1. heidi says:

  asso faaan ja förstår inte hur folk kan tycka du e fin, asso du e ju inte fin nånstans o speciellt inte me dom fula läpparna!!!!!! IBNE!

 2. Gabriella says:

  Hej Bobby!
  Jag undrar jag är 22 år och har gått frisör utbildningen,sedan dess har jag varit mycket utomlands för att prova på yrket,styling och lite olika tekniker senast var jag i spanien och nu känns det som jag är redo för att kanske öppna eget men är hel spänd för jag har ej tagit gesell provet så nu funderar jag på att göra det har frågat runt och kompisar,vänner säger att jag skulle klara det enkelt men är så himmla nervös och tänkte fråga dig hur det går till?ska jag ta med mig personer som jag ska klippa på?färga osv osv …
  alla säger olika hjälp mig?
  Sen vill jag bara säga att jag önskar dig all lycka här i livet!
  /Gabriella

 3. hanna says:

  Haha, det krävdes att du skulle tränga dig för mig för att se podiet igår va? Men de va lungt, du var ju inte direkt ivägen. tss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *