Jag tar Meral bakifrån. Syrianen & turken

Jag tar Meral bakifrån hehehe. Syrianen tar Meral hårt. Vi hamnade på utecompagniet en snabbis sen Rose och avslutade på Village där jag räffade på Meral. Hon är så galen vild men så rolig….med henne blir det aldrig tråkigt!

 Det var helt ok ute, inte världens drag direkt dagen innan midsommar men det var mycket folk ute men känslan sådär. Eller så var jag bara lite seg, jag drack bara vatten ikväll, ville inte ens smaka på cider och jag som gillar massa söta smaker. Jag kom just hem och skriver klart detta inlägg som jag påbörjade i taxin påväg hem för 20minuter sen hehe men glömde att skicka.

Mera bilder från kvällen kommer imorgon. Borde kunna skicka flera på samma gång men med telefoninlägg som mms så funkar bara en bild och Jag orkar inte ladda ner resten av bilderna i datorn och skriva om så imorgon kommer massa från kvällen och även bilder på den goda middagen. Godnatt kyss:*

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Jag tar Meral bakifrån. Syrianen & turken”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *