Jag längtar till Fredag då jag och Linda ska till Sanaa på ansiktsbehandling

Igår var min fina och super duktiga hudterapeut Sanaa hos mig på fin besök:-) jag färgade hennes hår super rött som förra gången och det var ju självklart snyggt som vanligt.
Här ser ni några bilder från gårdagen.
Jag fick även min efterlängtade hud krämer från Nimue men denna gång hela herr serien. Jag älskar verkligen Nimues produkter och herr serien men även den vanliga serien som är för både män och kvinnor. Jag skaffade även en kräm som heter anti-ageing skin activator och den ska endast användas 3 gånger i veckan men jag vet att jag inte lyssnar på Sanaa och kommer säkert att använda den ca 5 dagar i veckan haha Thats Me 🙂
Normalt finns det ingen skillnad i den cellulära strukturen mellan män och kvinnors ansikte. Däremot tillbringar vi männen mera tid utomhus, vilket ämnesomsättningsmässigt skapar en mer skadad och försummad hud, vilket i sin tur ger en tjockare hy som kräver korrekta och professionella behandlingar. Kvinnor använder smink vilket oxå funkar som ett slags skydd för ansiktet mot föroreningar och uv strålning . Därför tycker jag att män bör ha dessa krämer.
Så tips till er kvinnor som verkligen bryr er om utseendet, se till att era män oxå gör det och vet ni att mannen inte bryr sig,, ja då kan ni faktiskt antingen rekommendera dessa eller köpa ett kit som present för sånt uppskattas och efter några veckor har ni en ny fräsch partner 🙂 haha inte helt fel att få en ny partner men genom att ge honom en ny fräsch look och inte byta ut honom ordagrant :-)))
Detta var dagens heta tips till alla män och alla kvinnor dom vill få en finare man.

20120426-120454.jpg

20120426-010745.jpg

20120426-010435.jpg

1 reaktion på ”Jag längtar till Fredag då jag och Linda ska till Sanaa på ansiktsbehandling”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *