Jag njuter av solen i Miami

Hej kära blogg jag har det jätte skönt i solen i Miami South Beach och njuter av 5 stjärnor Hotelet Mondrian. Har vart här snart 1 vecka och inte gått knappt till stranden då vi legat varje dag vid poolen med utsikt över Miami.
Igår var jag med Gabriella och Carro på en underbar båt med Alex som är svensk Syrian och bor här. Han jobbar med alla vip ställen och har det gott i Miami. På båten hade vi sällskap med massa galna ryssar och Brasilien. Här ser ni bilden på galna Carolina och modellen Julia som stod för underhållningen 🙂
Efter båt resan drog vi till Hotellet och träffa Rebecka och Fiona som kom direkt från San Francisco, Canada och Chicago samt andra städer på deras turné. Denna vecka ska dom spela i Miami och det ska bli kul att se allt galet här :-)))
Jag vet att jag vart dålig på att skriva här men följ mig på instagram så får ni se mer bilder från semestern…. Har ca 100 bilder som ni ska få se.
Jag ligger nu i solen och steker .
Hörs senare och nu kommer jag att blogga nästan varje dag 🙂
Xoxo your Bobby Oduncu

20120319-164937.jpg

20120319-165236.jpg

20120319-165346.jpg

20120319-165412.jpg

20120319-165531.jpg

20120319-165317.jpg

6 reaktioner på ”Jag njuter av solen i Miami”

 1. Stor tävling på Studeravidare.se
  Registrera dig på http://www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!
  1:a pris: Mac Book Air 11�
  2:a pris: iPad 3
  3:e pris: iPad 2
  �ven bästa blogginlägg vinner pris den här gången!
  Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är ett av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut, ut en vinnare.
  Vinnaren får en iPad 3!

 2. För tidig utlösning kan påverka din mentala hälsa och självförtroende, såväl som dina partners, och kan leda till ömsesidig sexuell frustration.
  Det är viktigt att söka behandling för din sjukdom så snart som möjligt.
  För tidig utlösning är vanligare än många tror och det drabbar upp till 30% av män över hela världen.
  Poxet-60 är lösningen på ett problem som drabbar många män.
  http://www.medicinshopen.com

 3. lustigt att du försöker få det se ut som att du bodde på lyxhotell, när du igentligen bodde på richmond haha ?

  1. jag bodde på Mondrian som är lyx hotel sen var allt fullt under ena helgen så då bodde jag på richmond eller snarare hade mina väskor där med vännerna gabbi, carro, rebecka och fiona samt många fler men jag flyttade därifrån efter några dagar,,,,
   orka va bittra du som inte vet bättre men kram på dig ändå

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *