jag ser ju mogo ut. Kan ni gissa vad jag gör?

jag ser ju mogo ut. Kan ni gissa vad jag gör nu.? Haha jag ser ju inte klok ut. Jag får väl bjuda på riktigt fula bilder oxå haha. Eller tycker ni jag är skit het nu när mitt tryne sticker ut från hålet.?
 Vilket som så kom jag 20minuter försenad hit så jag lär bli 30min sen till min kund kl 13. Det är Jesper Blomkvist jag ska ha idag. Fotbollsstjärnan och känd från stjärnor på is. Idag känner jag mig på jätte bra humör och det beror på att mitt möte gick bra igår och att jag vaknade av en härlig sex dröm. Det är väldigt barnförbjuden hehe. Skriver kanske om det en annan gång.
Jag ligger här och är allmänt rastlös, som ett litet barn som bara vill hoppa upp och ner. Speciellt då läkaren sagt till mig att ligga helt still i 30min för att jag har en apparat på ryggen som inte får ramla i golvet, den kostar jätte mycket och nu vill jag verkligen bara resa på mig. Jobbigt nu fick jag tvångstankar att göra det men jag ska nog ligga still. Kliniken jag är på ligger på kungsstensgatan26 och behandlar allt som rygg, muskel, knä och idrottsskador och mycket annat. om du har problem med knä, rygg, leder eller annat besvär så kolla in deras hemsida på www.ergomove.no
Nu ska jag avsluta detta inlägg för att jag ska in på nästa behandling som heter tryckvågs behandling, där en apparat slåt massa slag mot mina besvär vilket löser upp inflammationer och sen blir det små inre blödningar som läker inom några dagar men det gör ej ont,,,
puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “jag ser ju mogo ut. Kan ni gissa vad jag gör?

  1. Jennifer says:

    Heej Bobby !:)
    Tänkte bara säga Tack för dina tips om T-shirtar Till EMD grabbarna men tyvärr blev det inga tshirtar till dom men dom fick ett lite brev av mig iallafall. Men dom kan få några tshirtar nästa gång jag är på någon av deras konserter ! 🙂 Du kanske inte ens kommer ihåg mig men du gav mig iaf några tips och juste, jag träffade grabbarna igår i Gröna Lund, fick sitta backstage med dom ett tag och prata, ta lite kort och dom signerade massa saker åt mig!:D
    Hälsa från mig nästa gång du ser/pratar med dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *