Jag skrattar ihjäl mig åt scenen när Bree i Desperate houswifes

Jag skrattar ihjäl mig åt scenen när Bree i Desperate housewife hällde oljan. Såg ni henne botox min?? Jag är nog Desperate beroende Haha. Nu såg jag inte ut att skratta på bilden jag fotade men jag längtar till nästa del redan nu. Jag tror jag sätter in en skiva från säsong 4 och kollar lite repriser Haha är det då man är desperat besatt av desperata hemmafruarna.?.!.?! Nu fortsätter min kväll med lite Christine innan boxen åker fram.
Till det blir det te med honung och ingefära för att försöka få min lilla förkylning att inte bryta ut helt och hållet. Måste avslöja att jag kollade in sjukt snygga smycken idag som jag ev ska ta in till salongen. Det är en riktigt snygg trendig kill och tjej kollektion. You Would love it. Ni kommer att få se dom snart. Billiga och snygga
Förresten många undrar om tiderna jag kommer att vara på Kicks och det ser ut så här
Torsdag Gallerian kl 10-17… Fredag Nacka forum 10-17 och på Lördag i Täby centrum 10-17
Världens största Kram Bobby Oduncu 🙂 😉 🙂 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Jag skrattar ihjäl mig åt scenen när Bree i Desperate houswifes”

 1. hemmafruarna är sjukt bra! man stör sig bara på att dem gör dumma val hela tiden som man aldrig hade gjort själv, men de är väll de som gör saken rolig, såg reklamen med dig på tv, därför kikade jag in här!

 2. Köpte dina produkter idag, hoppas de är bra, men det tvekar jag inte på 🙂 blev jätteglad när jag såg att de hade kommit ut så jag sprang upp till kicks idag! haha

 3. Haha…det kan ligga nåt i det där, måste erkänna att det låter liiite desperat… Fast serien är ju bra också;) En trevlig tv-kväll önskas!!!

 4. Hej Bobby!
  Jag har en fråga.
  I början av sommaren använde jag blond spray, nu har jag fått utväxt. Jag tycker att min naturliga färg är snygg men även den ljusare färgen, hur ska jag göra?
  Kram Hanna

 5. Hej Bobby,
  du använder ju produkten Revitalash och jag undrar vad du kan säga om denna produkt?? hjälper den verkligen är det något man bör köpa och tappar man inte ögonfransarna efter ett tag? sen när de växt för mycket skall man bara klippa av det? då blir det väl ojämnt.. Jag vore så otroligt tacksam om du svarade på denna fråga! du brukar inte svara så ofta på dem kommentarer du får borsett från när du har frågestund men hoppas att du kan svara på dessa frågor:)!
  Mvh Kate

 6. ..Nu blir jag lycklig i själen. Såg längre ner att du lanserat dina egna produkter. Haft dreadlocks i över tre år, men valde att kamma ut dem i början av året, bara det var ett projekt i sig. Alla trodde jag skulle bli hår lös, men ikke sa Nikke, hade längre hår än någonsin. . Nu gläds jag av att komma hem till Götet i helgen och hitta dina produkter där, för dem finns inte i Norge �N va ?

 7. Hej! jag bara älskar håret tjejen har i din reklam film, är det du som har gjort frisyren? isåfall kan du inte göra ett inlägg på hur man fixar det så? 🙂 tänkte köpa dina produkter i veckan.
  PUSS!

 8. Evelina & Jessica

  1. Vad är ditt bästa skönhetsknep?
  2. Vilken är din bästa skönhetsprodukt?
  3. Vem är din förebild, och varför?

 9. vart i göteborg kommer du vara ?
  det finns många kicksaffärer här så 😀
  backaplan ?
  nordstan?
  finns det inte 2 kicks i nordstan ? sånna fall
  vilken ?
  kram

 10. Hej!
  Vet du inte vad du ska göra för mat ikväll? Jag tipsar dig om enkla recept på min nya blogg!
  Det kommer otroligt goda recept.. Just nu tipsar jag om en god rätt från Thailand!

 11. Bobbisen !!
  Först å främst vill jag bara säga att du är så otroligt söt, man vill lixom bara äta upp dej! =)
  För det andra ville jag säga att du kan titta på Desperate Housewives online på http://www.cucrica.com, mkt bra sida=) Det är en annan sak å sitta å längta tills nästa avsnitt kmr på TV, men när du väl besöker denna sidan, kan du inte hålla dej borta =)
  För det tredje, vilket datum kommer du till Lund=)
  För det fjärde, grattis till att dina produkter kommit ut, be proud=)
  Nu har jag skrivit en hel bok !
  Pussar å kramar på söta dej Oduncu !!

 12. har tänkt på de e du jugge eller? tänke på namnet bobby. är inte såå insatt i ditt liv men vet du lite små känd så ^^ haha driver med dig! keeeeep up the good work bra produkter du släppt by the way. take care man

 13. Bobby, du är inte ensam om att vara depserat för Desperate housewife, mina tisdagar är heliga, jag har sagt att mellan 20-22 så får ingen i familjen störa mig. Looooooooooooooooove den serien.
  Och du, lycka till med dina produkter, ska garanterat köpa schampoo och balsam till mitt hår. Vill ju vara lika fin som du!
  All the best to you
  Sandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *