Jag slickade Victoria Silvstedt mellan benen

Idag hade jag mina möten som kändes riktigt bra och det är jag super glad för sen hann jag jobba lite i receptionen oxå men nu måste jag berätta om min härliga men sjuka dröm……..
Jag drömde inatt att jag var med Silvstedt och hennes syster Veronica och dom hamnade på nåt konstigt sätt hemma hos mina föräldrar i Södertälje men det var ingen hemma, vet ej vart föräldrarna var men anyway jag festade och hade skit kul med Victoria Silvstedt och några vänner till mig och mitt under festen så säger Vickan till mig på balkongen, baby pretend to blow me hahahahah och då går jag ner på knä och börjar slicka henne istället,,, 🙂 det var så skönt minns jag men kände ändå fel,,, hon stönade massor och säger att jag verkligen kan min grej och borde göra det oftare:-)
Hon lutade sig bakåt mot balkongen och satte sig lätt på kanten för att jag skulle kunna göra min grej, strax innan hon ska komma så kommer polisen och säger så här får ni inte göra och ville ha ett ord med oss hahahah knäpp dröm för vad gjorde han där… hursomhelst så gick polisen och sen minns jag inte mycket förutom att systrarna Silvstedt som över hos mina föräldrar och dom somnade kramandes ….
Vad tycker ni om min dröm?? Hur ska jag tolka den?? hahahha

0 tankar om “Jag slickade Victoria Silvstedt mellan benen

 1. Amanda B says:

  Måste betyda att du gillat tjejer innan eller att du blir bisexuell, jag hoppas verkligen det för all tjejers skull

 2. Ana says:

  haha rolig dröm 😛
  Den vaxen som Amir köpte av dig igår finns det någon möjslighet att du skulle kunan skicka den till GBG med en faktura så att jag akn köpa dent ill min kille? Jag har aldrig hört talas om den och om den är bra så vill ja ge den i present till pojken.
  Går det att lösa på något sätt eller måste man åka till Stchlm å köpa den? =)

 3. Michaela says:

  hehe, rolig dröm bobby 😀 jag tror att du kan tolka de som att hon är en super vacker kvinna som ser otroligt bra ut 😀 och de verkar tydligen du också tycka 🙂 kram

 4. bobbys says:

  tror den borde g´finna där annars ska jag till göteborg på torsdag-lör,,, har du tur kanske du får den lyxen att jag tar med mig den 🙂
  ring till salongen imorgon mellan 17-19 för då står jag i receptionen och kan svara på frågorna om vaxet,, 08-4060181

 5. Miss Attitude says:

  haha vilken skojig dröm… men en sak undrar jag (kanske är för privat) men är du bi eller helt homosexuell?
  Vet inte hur man ska tolka den drömmen, men antar att du bara sett hennes kropp, uppskattar allt som är skönhet och sen inget mer med det.. haha.. inte vet jag..
  Kram

 6. Ana says:

  @bobbys: tja jag jobbade idag mellan den tiden så jag tittade aldrig in på bloggen, aj attans nu hann jag inte ringa 🙁
  fan jag hade jätte gärna vilja köpa den för att killen tar studenten imorgon hade varit en perfekt present att ge bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *