Jag söker hårmodeller

Hej alla glada söta tjejer, nu söker jag hårmodeller igen och denna gång behöver du inte vara modell eller nåt utan det räcker att du har antingen ett långt blont hår// långt mörkt hår eller om du vill klippa dig kort. Alltså tjejer med långt hår och även några med kort hår skulle passa utmärkt för detta jobb men du måste våga färga det super coolt och få århundrades klippning:-)
Antingen skriver du en kommentar med din blogg och har du inte nån blogg så Skicka bild och telefon nr till hussein.ag.ag@gmail.com hör vi av oss.
Mvh Bobby Oduncu

49 reaktioner på ”Jag söker hårmodeller”

 1. Pingback: Vill du vara Hårmodell? « Linda Thelenius före detta Linda Rosing

 2. hej bobby! Du minns mig nog, jag har långt (naturligt) svart hår. Är intresserad och vara en av dina år modeller 🙂 kram

 3. Jag kan färga mitt hår coolt, jag har LÅNGT hår (nästan hela vägen ner till rumpan!) men klippningen.. jag klipper mig GÄRNA men är det kortklippt eller bara cool frisyr? 🙂 Kolla min blogg!

 4. Hej!
  Har ditt hårspray utgått? Jag har letat som en galning efter det och jag hittar det inte längre i de affärer jag brukar köpa det hos. Det är nämligen det bästa spray jag har använt!!

 5. Hejsan Bobby! Jag har varit hår modell för wells förut och är inte ett dugg rädd för klippningar och olika hårfärger..just nu är jag korthårig och rödbrun..ställer jätte gärna upp:-) Med vänlig hälsning, Angelica

 6. Du är så himla duktig så tror jag anmäler mig som intresserad,:) skulle inte låta vem som helst ens ta i mitt hår annars. Har långt, brunt hår typ en 7:a På min blogg kan du i inlägget en kväll på slottet tex. se foto. Annars kan jag maila så klart.
  Hoppas vi både hörs och ses snart!
  Love Tess

 7. Jag är intresserad att vara hårmodell, med tanke på att ja e i 40-års grupp men ser mer ut som 30 år, och har färgat hår men kan tänka mig att få ny färg o snygg klippning… Vore KUL…
  Och är döv…. Om man nu vågar ta emot en döv tjej????

 8. Janina Piltonen Karlsson

  Uppklippt page. Lite kortare på ena sidan. Blond. 35-årig tre barns morsa som vill göra årets klipp, dåligt ordvits jag vet… He he…
  Väldigt intresserad i alla fall.
  Hör av er…

 9. Hej !!
  Jag har nu kort hår men ställer mer än gärna upp med att vara hårmodell . Är inte rädd för en klippning eller färgning.

 10. Hej Bobby!:)
  Skulle jätte gärna vilja vara en hår modell åt dig jag har lite längre än axellångt hår , just nu skulle jag mer än gärna vilja göra en ombre,så är det något du skulle vilja göra på en hår modell! Hör av dig!
  Dock vill jag helst behålla längden 😉
  Hör avdig skulle vara så tacksam!
  Med vänlig hälsning,/Antonia

 11. Halloj!
  Jag skulle tycke de vore riktigt kul å vara hår modell! Kanske inte har vad som krävs men kika gärna in på min blogg och kolla under kategorin # me, myself and I.
  Kram afberglund

 12. Hej Bobby!
  Jag har page, kort bak och till axlarna fram!
  Skulle vara otroligt roligt att vara hårmodell,
  jag mailar dig bilder!
  Kram Sandra Ekstrand

 13. Hej Bobby! 🙂 Jag har alltid velat bli/vara en modell 🙂 Och folk gillar älskar min naturliga hårfärg. Men jag offrar mig gärna för det här 🙂

 14. Hej Bobby! 🙂 Jag skulle gärna vilja vara din hårmodell 🙂 jag har alltid vilja vara nån slags modell av något slag. Är alldels för kort för
  yrket 🙂 men offrar mig absolut för att vara din hårmodell älskar förändringar. Kan dock vara skoj 🙂

 15. Hej Bobby! Jag är en tjej med långt slingat hår. Har egentlingen lite mer åt det röda hållet men har slingat blont. Har hår ner till svanskotan ungefär. Är intresserad att vara hårmodell! Bilder hittar du på min blogg! Kram

 16. Hej! Jag är intresserad, har mellanlångt hår och och har ombre. Dock har det försvunnit lite färg så har inte så ljust längre. 🙂 Skulle vara en rolig grej. Jag skulle kunna färga håret hur som helst. Men KLIPPA är jag inte för. Har klippt mycket på senaste tiden och vill spara.. men som sagt så kan jag färga!

 17. Halloj, en kvinna i sina bästa år haha, snart 48. Undersköterska, radhus, sambo och katt… Svensson med andra ord… Långt mörkt (färgat) hår, nedanför skulderbladen… Inga etapper, det bara hänger OM det inte är uppsatt i en kärringknut…
  Kan det vara nått ?

 18. Hej! Har longt blond hår till midja. Jobbar som modell /hårmodell. Har varit på flera visningar för Grazette of Sweden samt det sista jag har gjort var visning på Berns den 5 maj för WELLA PROFESSIONALS. Intresserad? Mejla 😉

 19. Hej hej Bobby, jag har långt svart hår ända ner till rumpan, det är helt naturligt och jag plattar nästan aldrig det.
  Det är lite vågigt och så.
  Jag har tänk på och göra dipdye ganska länge nu, och om jag blir en av dina modeller är det nog bästa att jag gör det hos dig!

 20. HEJ JAG SKULLE VILJA SKICKA IN MIN SYSTER SOM HAR VÄRLDENS TJOCKASTE/LÄNGSTA HÅR. Men hon vet inte om det hehe, kolla bloggen, hon heter Matilda

 21. Hej! Det är säkert för sent nu men jag vill gärna vara en av dina hårmodeller om du behöver någon med kort hår någon gång. Har lite längre mowhawk liknande frisyr nu, kolla gärna bloggen har massor med bilder där 🙂

 22. Nu kanske jag är lite sent ute, men jag har ett långt, spikrakt och rätt tjockt och tåligt hår, som drar åt rödlätt i färg.
  Nu kanske det inte är det ni söker, men jag är öppen för det mesta (förutom en riktigt kort frisyr, då jag dels har hår som växer som ogräs och dels har en virvel mitt på huvudet som inte blir bra vid kort kort hår:))

 23. Jag var hos dig förra året och du fixade till mitt hår riktigt fint. Jag var mörkhårig och nu är jag äntligen blond 🙂 De tog ett tag att få det ljust med alla hundra färger jag hade innan. Jag va supernöjd med allt. Nu vill jag ha långt tjockt hollywoodsvall till sommaren innan jag åker iväg på min resa. Så om de skulle vara intressant så ställer jag gladligen upp 🙂

 24. Jag va hur nöjd som hellst sist du omvandlade mitt hår och gjorde mig blond. Jag skulle gärna vara hårmodell om du letar efter någon att fixa hollywoodsvall på och som har slingat långt blont hår 🙂

 25. Eleonore Veizades

  Hej, jag bor i göteborg är 22 år gammal och har blond långt hår ( lite ovanför rumpan) jag är mycket intresserad av att sitta modell då jag är rätt trött på mitt hår och vill ha lite insiration.
  Hör av dig antingen nu eller i framtiden.
  MVH Eleonore

 26. Hej! Behöver du fortfarande hårmodeller? Jag jobbar som sångerska och skulle verkligen behöva en omgång med mitt hår!
  Vänliga hälsningar
  //Amanda Björkegren

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *