Jag var på Disneys premiär av filmen Tigger (nalle Puh)

I söndags var jag och Samuel Gidlöf på barn bio premiär. Vi tog med oss Kevin Rosing och Leo Thelenius, alltså Linda och Peters söner. Filmen var nog mer anpassad för riktigt små barn eftersom det var en ny film med Nalle Puh och den handlade om Tigern bara. Jag gillade den men resten tyckte att den har för barnslig :-))
Efteråt gick vi hem till familjen Thelenius och lämnade stora pojkarna för att träffa lill pojken Kean.
Disney gav mig en massa balonger som jag gav till Söta Kean, snacka om att han vart glad 🙂 nästa gång tar jag nog med honom istället på barn bio…
Nu ska jag jobba efter att jag gått Powerwalk med Linda i nästan 2 timmar. Xoxo Bobby Oduncu

20120605-104126.jpg

20120605-104143.jpg

20120605-104152.jpg

3 reaktioner på ”Jag var på Disneys premiär av filmen Tigger (nalle Puh)”

  1. Heter Peters son Leo? Trodde att båda hette Kevin……………..!
    Vad tycker föräldrarna om att du publicerar bilden från bian när han gör snuskigt tecken? Jag hade blivit jättearg, men det är väl jag det! Då får man gå på denna bian med en liten unge ;-)) Ha en bra dag!

  2. Har nästan aldrig läst din blogg, men jag skrev en kommentar på inlägget om din älskade Samuel…
    Jag skulle läsa detta inlägget och gjorde en översikt av texten och tyckte då att det stod att disney gav dig en massa kalsonger (då tänkte jag, ja visst det kan dom säkert göra) men sen när jag läste vidare så stod det att du gav dom till Kean… 🙂 Jag tänkte men är inte det Lindas yngsta son? Kan dom verkligen ha samma storlekar på kalsongerna haha… Men tänkte om dom gett dig för små kalsonger som du inte kunde ha..
    Nä sen när jag läste och scrollade ner så var det inte kalsonger utan ballonger, förlåt men jag tyckte det var lite kul och hur missförstående texter kan bli ibland.. 🙂
    Hoppas du ta vara på dig! Styrkekramar till dig och Samuels familj!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *