Jävla vaccin och vården just nu. So

Jävla vaccin och vården just nu. Sorry mitt ordspråk men har ringt till olika vårdcentral och massa mottagning i flera dagar men all vaccin är slut och dom som har säger att jag inte tillhör nån riskgrupp och måste vänta. Jag gick upp kl 06 idag och gjorde mig klar för åka och få det fixat men men jag får ligga här i soffan med kläderna på hehe tills jag ska till jobbet. Idag ska jag undervisa i skolan hur man klipper killar med lockar. Ska bli skoj att mysa med mina elever. Hoppas jag inte smittar dom med min förkylning jag fick för 2dagar sen, många på salongen är nämligen sjuka och vart det ett tag. �r det några av er som har tagit vaccin.? Eller tänker att göra det.?.? Alla har vi olika uppfattningar om det men jag tror inte dom gör ett vaccin som är livshotande. �nskar alla en trevlig Fredag så hörs vi under dagen från min tel. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Jävla vaccin och vården just nu. So”

 1. Jag skainte ta vaccin för jag vill inte vara deras försökskanin man vet aldrig vad man får sedan tycker jag att hela svininfluensan är överdriven. Förra året vad det med fåglar jag undrar vad som kommer nästa år =) ha en underbar fredag sötis kram

 2. Först och främst tycker jag inte att du ska ta vaccinet. Vaccinet är såpass nytt och mer dödligt än själva influensan, speciellt du som inte ligger i någon riskgrupp. För det andra ska du definitivt inte ta vaccinet när du är sjuk (har en inflamation i kroppen)
  😎

 3. har tagit det, hade hög feber en dag och ont i lederna så kunde inte gå så normalt den dagen heller, men mer än så var det inte, var bara så en dag 🙂

 4. tjena bobby:Dhoppas allt ekanon bra med dig:D
  Hur långt innan måste man boka om man vill klippa sig hos dig?
  förstår att du har jätte mtcket kunder varje dag;)

 5. Hej!
  jag tror inte det är så bra att ta sprutan om du redan har en infektion/förkylning i kroppen. På de flesta vårdcentraler vaccinerar man även övriga personer, inte riskgrupper. Jag stod i kö igår för att få det gjort.
  Idag mår jag pest.

 6. Tja Bobby! Tänkte höra med dig, jag är kille och duschar, plattar håret och använder stylingprodukter varenda dag. Vad är ditt tips för att håret inte ska bli så nött och skadat av detta?

 7. Jag vaccinerade mig igår och jag tillhör ingen riskgrupp :p och än lever jag… har dock väldigt ont i armen 🙂 vem vet, den kanske trillar av snart, haha

 8. Hejsan bobby!
  Ville bara säga tack för dina helt underbara hårprodukter som du släppt ut. Dem är verkligen helt underbara, håret blir som nytt när man har andvänt de. Så toppen betyg på dina produkter verkligen, rekomenderas stort till alla! Tänkte bara fråga om du inte kan släppa något värmeskydd med? För jag älskar verkligen dina produkter, och har inte hittat något värmeskydd som passat mitt hår bra än och då har jag ändå testat på dem mesta som finns. Så vore toppen om du kom ut med ett.
  kram Louise.

 9. bobby, bobby bobby!! e inte du liiiiiiite för mkt självgod? du tycker du e så jävla het å så, men du e faktiskt inte de!!!!!! ”ni får se mig lite naken under programmet”
  min mamma sa såhär ” tror den grabben att han e snygg elr? han visar sin jävla överkropp hela tiden!!” ja håller me henne!!

 10. Ã?h, jag blir galen pÃ¥ media! Svininfluensan & vaccin hit, svininfluensan & vaccin dit.. Ena dagen skrivs det att man borde vaccinera sig & att det inte är farligt, andra dagen skrivs det att man inte borde för att det visst är farligt & kan ge starka biverkningar.. Jag vet inte vad jag ska tro pÃ¥! 🙁
  Jag har iallfall bestämt mig nu för att inte vaccinera mig.. Jag kan inte riskera att aldrig mer kunna gå eller spela fotboll :/ Hellre svininfluensan i ett par dagar, än det..^^ Eller.. Asså, det är sant det du skriver, att du inte tror att de tillverkar ett livshotande vaccin, men.. jag vet inte.. Bläh, jävla influensa! :S
  Aja.. Hoppas du får ditt vaccin & att du inte får några biverkningar alls! Du är grym! Krya på dig, kram!

 11. fan va hjärtlös du är, tycker du inte det är viktigare att de som tillhör en riskgrupp bör får vaccinet före dig. Dom dör nästan garanterat om dom får svininfluensan.
  skulle det vara synd om dig för att du fick gå upp lite tidigare än vanligt och sen sitta med kläderna på tills du börja jobba, du är rolig du.
  Att tänka på vad du skriver skulle va bra!

 12. kry på dig bobby, ne ja ska nt ta vaccinet man kan bli sjukt av den då det e onödigt tänkte ja, men om ja får influensan så tar ja vaccinet då, ingen fara 😉
  kram

 13. jag hade faktiskt inte tänkt vaccinera mig men så talade min syster om att både hon och jag ligger i riskgruppen… astma och allergier. Så nu har jag lite panik och försöker hitta en klinik/vårdcentral som har något vaccin kvar. Som man bäddar får man ligga antar jag.
  Krya på dig. Kram Julia

 14. du vet att man kan bara gå till en vårdcentral och få det utan att du e i riskgruppen. jag har tagit vaccinet utan att jag är i riskgruppen dem sa inget till mig iaf.
  jag har ett tips om du vill gå till en vårdcentral och få vaccinet gå till tapptogatan jag tog min där det var inte slut där iaf. Här fick fu ett tips från mig! 😛

 15. hej bobby! jag tog vaccin idag jag har bara haft lite ont i ena armen. Till dig och alla som tvekar VACCINERA ER! Det inte värt att bli sjuk när man kan hålla sig frisk speciellt när de drabbar unga så hårt. Sverige skulle inte satsa så mycket pengar och mobilisera hela sjuvården om det inte fanns en anledning. Bobby jag råder dig att vaccinera dig speciellt eftersom du i ditt yrke träffar så pass mycket olika mäniskor varje dag.
  tack för en bra blogg o
  kram
  Marika

 16. Jag rekommenderar verkligen att man INTE ska ta vaccinet. Det är kvicksilver inne i vaccinet och många tror att det är vanlig kvicksilver som finns i ”mat”. Den som finns i mat heter metylkvicksilver. Men det är det inte utan det är en annan sorts kvicksilver som finns i vaccinet som heter etylkvicksilver och det är giftigt när man får etylkvicksilver i kroppen så kan det fästas på hjärnstammen och det kan kroppen inte bryta sönder utan det kommer vandra runt och som kan tillslut leda till biverkningar efter några år. Som t.ex. Hjärnskador, bli förlamad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *